Άρτα: Ιερέας χειροδίκησε στην πρώην σύζυγό του στη διάρκεια δίκης! Επιτέθηκε και σε δύο αστυνομικούς!

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της περιοχής

Must Read

Μια δικαστική αίθουσα στην Άρτα αναστάτωσε ένας ιερωμένος ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει την εν διαστάσει σύζυγό του ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και σε αστυνομικούς!

Η υπόθεση για την οποία οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη αφορούσε τα ασφαλιστικά μέτρα στα οποία είχε προχωρήσει η πρώην γυναίκα του σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών. Πριν από δύο χρόνια ο ιερέας είχε χειροδικήσει σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο της Άρτας και από τότε είχαν χωρίσει οι δρόμοι του ζευγαριού.

Η επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα μέσα στο δικαστήριο είχε ως αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ενώ τις αισθήσεις του έχασε και ένα από τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Μέσα στην αίθουσα ο παπάς επιτέθηκε και σε αστυνομικό που μάλλον προσπάθησε να τον ηρεμήσει!

Η αναταραχή που επικράτησε είχε ως συνέπεια να διακοπεί η συνεδρίαση και ο παπάς συνελήφθη. Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο τμήμα επιτέθηκε και στον αξιωματικό υπηρεσίας! Ο εισαγγελέας διέταξε ψυχιατρική εξέταση και ο ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής.

Εκεί, βρίσκονταν συγγενείς της πρώην γυναίκας του η οποία εξεταζόταν και μόλις τους είδε ο ιερέας έδειξε πάλι τις άγριες διαθέσεις του. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This