Απολογείται ο Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας

Must Read

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα 04/03, ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» που αποκαλύφθηκε πως ζούσε με την οικογένεια του υπό πρωτόγονες, άθλιες συνθήκες σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αντιμετωπίζει την κατηγορία της απείθειας καθώς προέβαλε αντίσταση. Την ίδια στιγμή, εναντίον του υπάρχει και κατηγορία σχετικά με τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την κράτησή του επειδή δεν υπήρχε μόνιμος τόπος κατοικίας του. Σημειώνεται ότι κατά την μεταφορά του στις 21/02 στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, ο 45χρονος πατέρας εμφάνισε έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημασε ποσοστό αναπηρίας 67%. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το έγγραφο αυτό για το ψυχιατρικό νόσημα είχε ισχύ το 2020, έπρεπε να είχε ανανεωθεί δύο χρόνια μετά το 2022, ωστόσο ο ίδιος δεν το έκανε. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε να ληφθεί DNA από τον παλαιοχριστιανό πατέρα με τον τελευταίο να αρνείται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη διαδικασία. Τέλος όπως έγινε γνωστό ο συλληφθείς δεν δίνει τη συγκατάθεση του προκειμένου να παρθούν από τις αστυνομικές αρχές ηλεκτρονικά αποτυπώματα. Στο μεταξύ, σε αργία έχει τεθεί ο 45χρονος «παλαιοχριστινός» που εργαζόταν εξ αποστάσεως στο Δήμο Ερέτριας, στον τομέα της καθαριότητας, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία διακοπής της μισθοδοσίας του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This