Ξύπνησε από την καταστολή ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον

Η σύζυγός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Must Read

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» εδώ και 15 μέρες μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Κολωνάκι στο οποίο μένει με την σύζυγό του, πρώην ηθοποιό, Ρένα Βενιέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης του γνωστού αθλητικογράφου στέφθηκε με επιτυχία. Μάλιστα, ο κ. Μαυρομμάτης όχι μόνο ξύπνησε από την καταστολή αλλά έχει και καλή επικοινωνία με το περιβάλλον!

Ο 83χρονος συνεννοείται πολύ καλά με το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Ο ασθενής αναπνέει και μόνος του σε μεγάλο βαθμό χωρίς χορήγηση οξυγόνου με πίεση, γεγονός που είναι ευχάριστο και σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαχθεί από την τραχειοστομία.

Ωστόσο, η υγεία της 80χρονης συζύγου του παραμένει σοβαρή καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν παρουσιάζει βελτίωση. Το ζευγάρι εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα καπνού με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ενώ υπέστησαν και εγκαύματα. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης στο 18% του σώματός του και η σύζυγός του στο 40%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This