Νταής 44χρονος σήκωσε στο πόδι το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Είχε κατηγορηθεί και για άλλη ποινική υπόθεση

Must Read

Τεράστια ήταν η αναταραχή που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης από έναν 44χρονου που είχε πάει για εξετάσεις.

Ο άντρας ήταν εκτός εαυτού και μεταξύ άλλων έβρισε άσχημα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαταράσσοντας τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων, κατά την παραμονή του στο νευρολογικό ιατρείο, όπου οδηγήθηκε για εξέταση, αντιδρούσε σε κάθε ενέργεια των γιατρών και νοσηλευτών, εκτοξεύοντας ύβρεις εναντίον τους.

Αργότερα δε απώθησε -κατά τις ίδιες καταγγελίες- δύο υπαλλήλους της εταιρίας φύλαξης που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ αποχωρώντας έριξε έναν υπολογιστή από γραφείο χωρίς να προκαλέσει ζημιά.

Μετά το περιστατικό, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου δίνει το «παρών» στο πλαίσιο περιοριστικών μέτρων για άλλη ποινική υπόθεση και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This