Οδοντωτός: Κλείνει τμήμα της γραμμής ως την οριστική αντιμετώπιση των κατολισθήσεων

Οι καταπτώσεις ολοένα και αυξάνονται λόγω των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα

Must Read

Το προσωρινό κλείσιμο ενός τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής του Οδοντωτού αποφασίστηκε σήμερα, με σκοπό την οριστική αντιμετώπιση των κατολισθήσεων, που απορρέουν από τις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, συνάντηση για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων και των κατολισθητικών φαινομένων σε σημεία από όπου διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή, παρουσία της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη και του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν συσκέψεις συναρμοδίων φορέων για την αντιμετώπιση του γενικότερου φαινόμενου καταπτώσεων που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή και επηρεάζει τα οδικά δίκτυα.

Όπως εξήγησε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, προέκυψαν ζητήματα που αφορούσαν στην ασφάλεια των πολιτών και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η συνεδρίαση. «Συνεργαζόμαστε και επιχειρούμε συντονισμένα με τους συναρμόδιους φορείς, ώστε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες που απαιτούνται και να προχωρήσουμε σε εργασίες αποκατάστασης, προκειμένου να μην έχουμε ζητήματα στην ασφάλεια της κυκλοφορίας και των μετακινήσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης συμπλήρωσε:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με τους συναρμόδιους φορείς, ώστε συντονισμένα να παρέμβουμε για την αποκατάσταση των καταπτώσεων, προκειμένου οι διελεύσεις των πολιτών να γίνονται με ασφάλεια».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This