Αίσιο τέλος για ορειβάτη στον Όλυμπο: Εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ

Ο νεαρός είχε χάσει τον αποπροσανατολισμό του

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ορειβάτη στον Όλυμπο, αφού τελικά εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και επέστρεψε στους δικούς του ανθρώπους.

Ο νεαρός βρισκόταν κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο, όταν ξαφνικά έχασε τον αποπροσανατολισμό του και εν συνεχεία χάθηκαν και τα ίχνη του. Αμέσως, στήθηκε αμέσως επιχείρηση από 14 άτομα της Πυροσβεστικής, με τη συνδρομή ορειβατικής ομάδας και ανδρών της ΕΜΑΚ. Ως εκ τούτου, ο ορειβάτης εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

«Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε νεαρός άνδρας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., έπειτα από αποπροσανατολισμό του πλησίον του Καταφυγίου “Σπήλιος Αγαπητός” στον Όλυμπο. Επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 1 ορειβατική ομάδα και 1 ομάδα Σ.μη.Ε.Α. από την 2η ΕΜΑΚ, την Π.Υ. Λιτοχώρου και την Π.Υ. Κατερίνης», αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This