Το LIDL αποσύρει χυμό από την αγορά – Η σοβαρή προειδοποίηση

Περιέχει μια μυκοτοξίνη που μπορεί να προκαλέσει ναυτία, εμετό και δυσπεψία

Must Read

Στην ανάκληση προϊόντος προχώρησε την Πέμπτη η LIDL HELLAS. Πρόκειται για έναν χυμό που πωλήθηκε στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας και περιέχει την ουσία πατουλίνη. Αποσύρεται από την αγορά το προϊόν «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL».

 

Η ανακοίνωση της LIDL HELLAS

«Στα πλαίσια της προστασίας του καταναλωτή, η εταιρεία Molkerei Gropper GmbH & Co. KG προχωρά σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024.

Το επηρεαζόμενο προϊόν, περιέχει χυμό αρώνιας, στον οποίο ανιχνεύθηκε πατουλίνη. Η πατουλίνη είναι μια μυκοτοξίνη που παράγεται από μύκητες και μπορεί να προκαλέσει ναυτία, εμετό και δυσπεψία. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους πελάτες μας να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την ανάκληση και σε καμία περίπτωση να μην καταναλώσουν το επηρεαζόμενο προϊόν. Το προϊόν «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024, πωλήθηκε από την LIDL HELLAS.

Η εταιρεία μας, με κύριο γνώμονα την προστασία του καταναλωτή, αντέδρασε άμεσα και απέσυρε το προϊόν από τους χώρους πώλησης. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν σε οποιοδήποτε κατάστημά μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά στο προϊόν «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024. Άλλα προϊόντα του προμηθευτή Molkerei Gropper GmbH & Co. KG, που πωλούνται από την LIDL HELLAS της επωνυμίας Solevita δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση. Η εταιρεία Molkerei Gropper GmbH & Co. KG ζητά συγνώμη από όλους τους καταναλωτές για την αναστάτωση που πιθανόν προκλήθηκε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This