Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 35χρονου Ιρανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Φοβισμένοι οι κάτοικοι, δηλώνουν απροστάτευτοι

Must Read

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ένας 35χρονος άνδρας από το Ιράν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αντίπαλο μέλος συμμορίας αλλοδαπών και εξέπνευσε αργότερα στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 21:30, έξω από καφετέρια με ναργιλέδες, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε προηγηθεί αιματηρή συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών που διακινούν ναρκωτικά. Ξαφνικά, ακούγεται ο πυροβολισμός και έντρομοι οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και διερχόμενα αυτοκίνητα, σταματούν για να δουν τι συνέβη.

Στο νέο βίντεο που κυκλοφορεί, καταγράφεται η στιγμή όπου λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό φτάνουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα.

«Ακούσαμε το θόρυβο από πιστόλι, τρέχανε οι άνθρωποι, αλλά είμαστε σ αυτή την περιοχή που αυτά τα πράγματα είναι συνηθισμένα. Δεν το είχαμε πάρει σοβαρά ότι είναι τόσο επικίνδυνα τα πράγματα. Σε πέντε λεπτά βλέπουμε ότι ήρθε ασθενοφόρο, ήρθαν αστυνομικοί», όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν «όμηροι» της όλης κατάστασης, καθώς, η άλλοτε ήσυχη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας, έχει πλέον ταυτιστεί με την ανομία, την εγκατάλειψη, την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα με τους κατοίκους να ζούν καθημερινά υπό τον φόβο των αδίστακτων συμμοριών που τους τρομοκρατούν.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This