Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Το παιδί μου εισέπραξε από την κοινωνία ακρότητα και βαρβαρότητα»

Όσα είπε ο Παλαιοχριστιανός για την εξαφάνιση του ανήλικου γιου του

Must Read

Τις τραγικές στιγμές κατά την εξαφάνιση του 15χρονου γιου του, από τον Πειραιά, περιέγραψε, νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Ο ίδιος εξήγησε πως επρόκειτο να τον συναντήσει παρουσία της κοινωνικής λειτουργού από την δομή που βρισκόταν. «Υπήρχε νευρικότητα, έμπαιναν και έβγαιναν στο κατάστημα η κοινωνική λειτουργός και το παιδί. Κάποια στιγμή βγήκαν και δεν επέστρεψαν ποτέ. Μου άφησαν άτυπα να ”φυλάω” το άλλο παιδί, να το προσέχω εγώ, ενώ έτρεχαν να βρουν τον γιό μου, σε μια περιοχή και μια ημέρα που λόγω του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών και συνέχισε:

«Το παιδί έχει ζήσει ένα “θέατρο του παραλόγου”, είδε αστυνομικούς στο σπίτι μας να παίρνουν τον πατέρα του και αυτό το διέλυσε… Έζησε πολλά αυτό το παιδί τις τελευταίες εβδομάδες, έζησε έναν παραλογισμό, δεν μπορούμε τώρα να επικαλούμαστε το νόμιμο. Το παιδί εισέπραξε από την κοινωνία μια ακρότητα και μια βαρβαρότητα. Λέμε κάθε στιγμή “έτσι είναι ο νόμος” , αλλά υπάρχει και η κοινή λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως έχει επιλέξει να μην γνωρίζει που βρίσκεται η εγκυμονούσα σύζυγος του και πως δεν έχει κάποια επαφή μαζί της, τονίζοντας ότι εκείνη έχει επιλέξει να έχει και άλλον δικηγόρο.

«Δεν έχει άδεια η ιδιωτική δομή για να ασκεί τις αρμοδιότητες που ασκεί»

Σε ότι αφορά στην υπόθεση της εξαφάνισης του ανήλικου, ο δικηγόρος του πατέρα, Ανδρεάς Θεοδωρόπουλος, υποστήριξε ότι «δεν έχει άδεια η ιδιωτική δομή για να ασκεί τις αρμοδιότητες που ασκεί. Δεν είναι δημόσια η δομή αυτή που επέλεξε ο Εισαγγελέας για να πάει το παιδί».

Μάλιστα, εξήγησε πως ο πατέρας του 15χρονου έχει ζητήσει να του δοθεί εκ νέου η επιμέλεια του και τόνισε ότι «ακόμη δεν έχει βγει από την Αστυνομία αυτή η αναζήτηση για το ανήλικο παιδί, που κινδυνεύει στους δρόμους της Αθήνας».

Στο σημείο αυτό επενέβη εκ νέου ο Μανώλης, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει συναίνεση να βγουν στην δημοσιότητα τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού. «Δεν θα γίνει ρεζίλι ένα ολόκληρο σόι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This