Σοκάρει η 36χρονη από τα Εξάρχεια: «Μπήκαν από το μπαλκόνι και εγώ κοιμόμουν στο κρεβάτι μου!»

Η γυναίκα περιέγραψε καρέ-καρέ την στιγμή που αλλοδαποί «μπούκαραν» στο σπίτι της, την λήστεψαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν

Must Read

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε όταν δύο αλλοδαποί άνδρες «μπούκαραν» στο διαμέρισμά της, την λήστεψαν και επιχείρησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, περιέγραψε η 36χρονη γυναίκα από τα Εξάρχεια.

Όπως εξήγησε, το γεγονός ότι διατήρησε την ψυχραιμία της αποδείχθηκε το μεγαλύτερο «όπλο» της, ενώ, έκανε λόγο και για έναν γείτονά της, που φάνηκε…απρόθυμος να την βοηθήσει!

«Ήμουν ψύχραιμη και δεν φώναξα ποτέ για βοήθεια, αυτό τους μπλόκαρε. Μιλούσα μαζί τους ήρεμα. Μου έλεγαν να ψιθυρίζω», ανέφερε αρχικά η 36χρονη σχετικά με τους δύο Σομαλούς που βρέθηκαν μέσα στο βράδυ στο διαμέρισμά της και συνέχισε:

«Μπήκαν από το μπαλκόνι και εγώ κοιμόμουν στο κρεβάτι μου. Ήταν 5.20 το πρωί και ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου και είδα δύο άντρες, ο ένας αριστερά, ο άλλος δεξιά να με πλησιάζουν και να μου κάνουν ‘’σουτ’’. Εγώ αυτομάτως έκανα όντως ησυχία, ήμουν συνεργάσιμη. Φυσικά και τρόμαξα, αλλά ήμουν πολύ ψύχραιμη και αυτό ήταν που με έσωσε».

«Τους επιβλήθηκα»

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τους δύο επίδοξους βιαστές της. «Πήγαν και οι δύο να με βιάσουν. Τους είχα ‘’φτιάξει’’ πολύ ήρεμο περιβάλλον, γιατί τους είχα μιλήσει ειλικρινά και τους είχα ενημερώσει ότι δεν θα έρθει κάποιος άλλος στο σπίτι γιατί μένω μόνη μου. Πήγαν να μου κατεβάσουν την κουβέρτα και προσπάθησαν να με αγγίξουν, τους είπα με σταθερή φωνή ‘’όχι, δεν θέλω’’ και δεν άφησα περιθώρια. Τους επιβλήθηκα», τόνισε η 36χρονη και συμπλήρωσε:

«Μου ζητούσαν χρήματα αλλά τους έλεγα ‘’δεν έχω, ψάξτε’’. Είχα περίπου 1.100€ στο σπίτι αλλά κέρδιζα χρόνο. Ήξερα εξαρχής ότι θα έβρισκαν τα χρήματα. Τα βρήκαν και έφυγαν χωρίς να με πειράξουν. Ήταν μέσα στο σπίτι 10-15 λεπτά. Άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα και έφυγαν. Εκτός από τα λεφτά και τα άλλα μου έκλεψαν το κινητό, αλλά μπόρεσα να ειδοποιήσω από το viber στο λάπτοπ μου».

Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε πως ζήτησε βοήθεια από τον γείτονα, αλλά εκείνος της «γύρισε» την πλάτη, μάλλον υπό το φόβο της επίθεσης των δύο Σομαλών και σε βάρος του. «Χτύπησα το κουδούνι του γείτονα δίπλα, χτύπησα την πόρτα του έντονα και μου κοπάνησε την πόρτα από μέσα. Κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν με βοήθησε», σημείωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Την επόμενη μέρα μου είπε ότι δεν με άκουσε. Όταν μου κοπάνησε την πόρτα από μέσα, εγώ πίστεψα ότι οι κλέφτες είχαν μπει στο διαμέρισμα του γείτονά μου και ξαναμπήκα στο σπίτι μου και κλειδώθηκα. Ξαναχτύπησα το πρωί, κατα τις 8 και με αγνόησε πάλι».

«Δεν φοβάμαι, θα συνεχίσω να ζω στα Εξάρχεια»

Η 36χρονη, που τα τελευταία χρόνια μένει στην περιοχή των Εξαρχείων, ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της, αλλά αυτές τις ημέρες απασχολείται με τις τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, δεδομένου ότι της έκλεψαν την ταυτότητα, τις κάρτες και τα υπόλοιπα έγγραφα.

«Δεν φοβάμαι. Θα συνεχίσω να ζω στα Εξάρχεια. Ζω στην Αθήνα εδώ και 7 χρόνια. Αγχώθηκαν οι δικοί μου άνθρωποι αλλά ήμουν ψύχραιμη. Ακόμα και όταν πήγα να δώσω κατάθεση στο τμήμα, δεν είχαν καταλάβει ότι ήμουν η ίδια μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σταθεροί γιατί μπλοκάρουν, περιμένουν να αντιδράσεις», τόνισε, ενώ κλείνοντας έκανε μνεία και στην προσπάθεια και αποτελεσματικότητα του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων:

«Η ομάδα της Ασφάλειας Εξαρχείων έχει κάνει τρομερή δουλειά. Ο αστυνομικός, κ. Αποστόλης πιάστηκε από την παραμικρή λεπτομέρεια, έκαναν έρευνα. Είμαστε προκατειλημμένοι με την αστυνομία, ειδικά για το τμήμα των Εξαρχείων θέλω να τονίσω ότι πραγματικά αγαπάνε πολύ την δουλειά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This