Στη φυλακή αλλοδαπός που «μπούκαρε» σε σπίτι και πετούσε μαχαίρια για να μην συλληφθεί!

Φυσικά ο αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και πλέον καταζητείται

Must Read

Τρία χρόνια και επτά μήνες φυλακή «έριξε» το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε αλλοδαπό, με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, παράνομης οπλοφορίας μαχαιριού, φθοράς ξένης περιουσίας κατά εξακολούθηση και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Η υπόθεση αφορά σε περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αλλοδαπό άντρα ο οποίος μπούκαρε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και όταν έφτασαν αστυνομικοί, τους πετούσε μαχαίρια για να μην τον συλλάβουν! Λίγο νωρίτερα είχε αρχίσει, πετώντας τους πέτρες!

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο άντρας πριν εισβάλει στην πολυκατοικία, είχε προκαλέσει φθορές σε δύο οχήματα που βρίσκονταν κοντά στο δικαστικό Μέγαρο, πετώντας μεγάλες πέτρες.

Το περιστατικό συνέβη τέλος Αυγούστου του 2023 και το δικαστήριο αποφάσισε να μη δώσει αναστολή στην ποινή, ούτε σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος ασκήσει έφεση και διέταξε τη σύλληψή του. Φυσικά ο αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και πλέον καταζητείται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This