Θρήνος στην Πέλλα για τον χαμό των δύο νέων σε τροχαίο – Σήμερα το «τελευταίο» αντίο

Μόλις 19 και 20 ετών οι άτυχοι νέοι που επέβαιναν στο όχημα

Must Read

«Παγωμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Πέλλας, από το θανατηφόρο τροχαίο, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, με θύματα δύο νέα παιδιά, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Βαριά τραυματισμένος είναι και ένας φίλος τους, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο.

Οι τρεις φίλοι είχαν πάει μία βόλτα με το αυτοκίνητο, όταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας. Ο νεαρός οδηγός σε μια στροφή -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε σιδερένια κολόνα της ΔΕΗ και σε τσιμεντένια μάντρα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που τους απεγκλώβισαν καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ωστόσο, για τους δύο από αυτούς ήταν πολύ αργά, καθώς είχαν ήδη υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά τους. Πρόκειται για τον 20χρονο Κώστα Μιχάλη και τον 19χρονο φίλο του Νίκο Σουλολλάρι, από την Κωνσταντία Αλμωπίας, ενώ ο τρίτος, που κατάγεται από τη Φιλώτεια Αλμωπίας παραμένει για νοσηλεία, με βαριά τραύματα, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά, σήμερα στις 4:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στην Κωνσταντία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This