Οι στιγμές της ανάσυρσης της σορού του Έλληνα TikToker Tzane που έχασε την ζωή του στην Ιταλία

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που ανάρτησε μέλος της ιταλικής Πυροσβεστικής και δείχνει την ανάσυρση της σορού του Έλληνα Tik Toker Tzane ο οποίος έχασε την ζωή του στο χωριό Roghundi Vecchio το οποίο είχε επισκεφθεί με φίλους του και δημιουργούς περιεχομένου.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, η επιχείρηση έγινε σε ένα αρκετά απότομο γκρεμό. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο 23χρονος είχε πάει σε πεζοπορία στο εγκαταλελειμμένο χωριό μαζί με τρεις από τους φίλους του και κάποια στιγμή γλίστρησε και έπεσε στο γκρεμό. Όταν η Πυροσβεστική εντόπισε τον νεαρό Tik Toker ήταν ήδη αργά καθώς είχε ξεψυχήσει.

Η σορός του δεν μπορούσε να ανασυρθεί κανονικά από τις δυνάμεις λόγω δυσκολιών και έτσι επιστρατεύτηκε ελικόπτερο. Η σορός μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο λιμάνι Saline Joniche όπου την παρέλαβαν οι ιταλικές αρχές για τα περαιτέρω.

Δείτε το βίντεο:

Χθες είχε γίνει γνωστό πως ο Tik Toker έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο ίδιος μαζί με την παρέα του έκαναν συχνά βίντεο με ακραίες καταστάσεις. O 23χρονος φέρεται να έχασε την ζωή του στα γυρίσματα ενός τέτοιου βίντεο, χωρίς η πληροφορία αυτή να επιβεβαιώνεται.

Σε πρόσφατα βίντεο ο νεαρός είχε πάει με τους φίλους του στο Σανατόριο Πάρνηθας. Όπως μπορείτε να δείτε, και σε αυτή την περίπτωση οι νεαροί επιχειρούν να κάνουν πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν ολέθριες συνέπειες όπως να ανεβαίνουν ορόφους πατώντας σε «αυτοσχέδιες» σκάλες. 

Δείτε επίσης:

Σε γύρισμα βίντεο με ακραίες καταστάσεις έχασε την ζωή του ο TikToker Tzane!

Σοκ! Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός Έλληνας TikToker Tzane!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This