Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός απαίτησε από ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα!

Tην εκβίαζε, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της

Must Read

Σε διετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 23χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε πως είχε προτρέψει, μεταξύ άλλων, μία 17χρονη με την οποία διατηρούσε διαδικτυακή σχέση, να ακρωτηριάσει με μαχαίρι τα γεννητικά της όργανα!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές του 2021 από τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε αντιληφθεί αλλαγές στη συμπεριφορά της 17χρονης- τότε- κόρης της, με τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει να είναι η εξομολόγηση της ανήλικης προς τη μητέρα της πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καθώς από τον εν λόγω «φίλο» της δεχόταν ακόμη και απειλές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017, όταν η ανήλικη γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω κοινών φίλων τους. Λίγους μήνες αργότερα, όπως εκείνος διατείνονταν στην επικοινωνία που είχε με την κοπέλα, ο νεαρός έφυγε στο εξωτερικό με τους γονείς του. Η επικοινωνία τους συνεχίστηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και φαίνεται πως εξελίχθηκε σε φλερτ.

Με βάση τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία, ο νεαρός απαιτούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων της μαθήτριας, αξιώνοντας την αποκλειστικότητα στη ζωή της. Αξίωνε να γνωρίζει πού και με ποιους βγαίνει βόλτες, ενώ έλεγχε και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ασκώντας λεκτική και ψυχολογική βία εναντίον της, την έκανε να νιώθει όχι μόνο άσχημα, αλλά και ενοχές, όταν οι επιλογές της δεν συμβάδιζαν με τα δικά του “θέλω”. Η κοπέλα φαίνεται να μην άντεχε αυτόν τον έλεγχο, την καταπίεση και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο. Ο νεαρός, ωστόσο, ισχυριζόταν ότι μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, εγκλωβίζοντας την ψυχικά και συναισθηματικά.

Δεν ήταν λίγες φορές που η κοπέλα ήθελε να ξεκόψει μαζί του, αλλά τότε ο δράστης άρχισε να την εκβιάζει, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, που είχε καταγράψει χωρίς τη γνώση και τη συναίνεσή της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τής ζητήσει να χαράξει και να κάψει σημεία του σώματός της.

Αυτοτραυματισμός

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2021 προσπάθησε να την πείσει να βάλει ένα μαχαίρι στην γεννητική της περιοχή και να το περιστρέψει έτσι ώστε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, με την ανήλικη να αρνείται. Το ίδιο διάστημα, την ανάγκασε να χαράξει με μαχαίρι στο αριστερό της πόδι και στο αριστερό της χέρι τις λέξεις «συγγνώμη» και «αλήθεια» στα αγγλικά.

Επιστρατεύοντας δε τις ίδιες απειλές περί δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της, την ανάγκασε να τού αποκαλύψει του κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ της στα socia media, με τα οποία διέγραψε έναν λογαριασμό.

Το δικαστήριο έκρινε τον 23χρονο ένοχο για «απόπειρα ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων γυναίκας», «παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων» και «παράνομη βία» (κατ’ εξακολούθηση οι δύο τελευταίες πράξεις). Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι του επέβαλαν συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, οι δικαστές διέταξαν την έκτιση μέρους της παραπάνω ποινής και συγκεκριμένα για τριών μηνών, ενώ το υπόλοιπο το ανέστειλαν. Ο καταδικασθείς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε παραστάθηκε με πληρεξούσιο δικηγόρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This