Μυστήριο με πτώμα άνδρα στην παραλία της Κουρούτας που παραμένει στα αζήτητα

Ουδείς έχει εμφανιστεί ή απευθυνθεί στις Αρχές για να δηλώσει εξαφάνιση

Must Read

Η σορός ενός ηλικιωμένου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην παραλία της Κουρούτας, στην Ηλεία, από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 65 έως 70 ετών. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού από την Κυλλήνη έφτασαν επί τόπου.

Σύμφωνα με το patrisnews, η σορός φέρει τραύμα στο κεφάλι, είτε ο άνδρας δέχθηκε επίθεση είτε χτύπησε κατά την πτώση του. Το δεύτερο είναι το επικρατέστερο σενάριο καθώς οι Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Το πτώμα βρέθηκε ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα στην παραλία και ο χρόνος θανάτου τοποθετείται από το απόγευμα της Δευτέρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, και στην συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία νεκροτομή

Προς ώρας, ουδείς έχει εμφανιστεί ή απευθυνθεί στις Αρχές για να δηλώσει εξαφάνιση, που θα οδηγούσε ενδεχομένως στην ταυτότητα του νεκρού.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This