Ο θάνατος του πατέρα του και ο χωρισμός από την σύντροφό του είχαν καταρρακώσει τον 28χρονο που αυτοκτόνησε!

Ο θείος του τον εντόπισε νεκρό στο κοιμητήριο του χωριού! Ο νεαρός έφτιαχνε κυνηγετικές καραμπίνες και αγαπούσε το κυνήγι και το ποδόσφαιρο

Must Read

Στην απόλυτη θλίψη έχει βυθιστεί το χωριό Χάβαρι της Αμαλιάδας μετά την τραγική αυτοκτονία του 28χρονου Γ.Σ. ο οποίος έδωσε τέλος στην ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα στο νεκροταφείο του χωριού, μόλις δέκα μέτρα μακριά από τον τάφο του αγαπημένου του πατέρα.

Η οικογένεια του νεαρού καθώς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία θα πουν το «τελευταίο αντίο» σήμερα το πρωί στις 11, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Χάβαρι.

Δείτε βίντεο:




Στο μεταξύ, γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 28χρονο και τους λόγους που ίσως θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πηγές, ο Γ.Σ. δεν είχε ποτέ ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» πριν από μερικά χρόνια από ανίατη ασθένεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» ο 28χρονος και ο αδερφός τους περνούσαν αρκετές ώρες στο νεκροταφείο, στο μνήμα του πατέρα τους, όταν ένιωθαν ότι τους λείπει.

Την ίδια στιγμή, η ψυχολογική κατάσταση του 28χρονου ήταν πεσμένη καθώς είχε χωρίσει από την επί χρόνια σύντροφό του, που κατάγεται και η ίδια από το Χάβαρι και σπουδάζει στην Πάτρα. Φαίνεται πως ο νεαρός αγαπούσε πολύ την κοπέλα ενώ είχε σκεφτεί ότι η σχέση τους μπορούσε να προχωρήσει μέχρι το γάμο.

Με «βαριά» ψυχολογία, ο Γ.Σ. ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το ταξίδι από την Πάτρα στη γενέτειρά του, αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Στην διαδρομή είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας «καλή αντάμωση». Οι δικοί του άνθρωποι, η μητέρα και ο αδερφός του τον περίμεναν αλλά δεν εμφανιζόταν. Χθες το πρωί το άψυχο σώμα του εντόπισε ο θείος του στο κοιμητήριο!

Ο 28χρονος αγαπούσε να φτιάχνει κυνηγετικές καραμπίνες αλλά και το κυνήγι. Τραγική ειρωνεία ότι ίσως να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα όπλα για να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, λάτρευε το ποδόσφαιρο.

Σε ένδειξη πένθους δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο χωριό η χορευτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην πλατεία για την 25η Μαρτίου, καθώς και τα μαθήματα χορού και γυμναστικής.

H τελευταία ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 28χρονος αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του!

«Καλή αντάμωση» – Η σοκαριστική τελευταία ανάρτηση του 28χρονου που αυτοκτόνησε κοντά στο τάφο του πατέρα του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This