«Ξάφριζαν» σπίτι σε Πιερία και Λάρισα – Δικογραφία για δύο άτομα

Εξιχνιάστηκαν 10 υποθέσεις διαρρήξεων

Must Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ένας άνδρας και μία γυναίκα που έκαναν χρυσές δουλειές «ξαφρίζοντας» σπίτια σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισας.

Το ζευγάρι είχε διαπράξει συνολικά δέκα διαρρήξεις σπιτιών από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Νοέμβριο του 2023 και συνελήφθη έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ο τρόπος δράσης τους

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, σε συνεργασία και με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών Λάρισας, ο προαναφερόμενος άνδρας μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του και χρησιμοποιώντας όχημα που ήταν ιδιοκτησία της γυναίκας διέπρατταν συστηματικά κλοπές σε σπίτια, αφαιρώντας κοσμήματα και χρήματα.

Στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για να διαφύγουν, τοποθετούσαν πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει από σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Πιερίας και Λάρισας. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από συνολικά πέντε σταθμευμένα οχήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου έως 11η Νοεμβρίου του 2023, διέπραξαν δέκα διαρρήξεις σπιτιών στις προαναφερθείσες περιοχές. Σε επτά εξ αυτών αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας άνω των 11.000 ευρώ.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών τους και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This