Μαρία Καρυστιανού: Με την Παναγιά και την κόρη της απέναντι στη δικτατορία των διεφθαρμένων

«Δεν μπορώ να θυμώσω με τον θεό»

Must Read

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η πονεμένη μάνα των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, η οποία προσπαθεί με «νύχια και με δόντια» να αποδείξει τους ενόχους μπροστά στην ένοχη σιωπή της κυβέρνησης και την αδιανόητη συγκάλυψη που επιχειρείται. 

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη μπροστά στην τραγωδία των Τεμπών και ο γιγάντιος προπαγανδιστικός μηχανισμός είναι ασήμαντα και μικρά μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ηρωίδας μάνας! Τα τραύματα δεν επουλώνονται και οι πληγές δεν σβήνουν. Όμως, όλοι ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι ένοχοι. Ποιοι οδήγησαν το τρένο στη μοιραία κατάληξη και ποιοι οδήγησαν στον θάνατο τόσους νέους ανθρώπους. Ωστόσο, η ταύτιση με τους συγγενείς των θυμάτων, ένα σκύψιμο του κεφαλιού, η ταπεινοφροσύνη αλλά και η δέσμευση για πλήρη απόδοση ευθυνών, πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα, θα απάλυναν τον πόνο των οικογενειών. Όμως «επιβίωσαν» η απάθεια και η σκληρότητα. «Με τον θεό δεν μπόρεσα να θυμώσω. Μου περνούσε από το μυαλό, γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Αλλά συνέβη γιατί μού συνέβη. Ξέρω πολύ καλά γιατί μού συνέβη και ξέρω πολύ καλά τους υπεύθυνους. Μέσα μου αισθάνομαι τύψεις. Γιατί ξέρω καλά ότι και εγώ σαν ένα κομμάτι της κοινωνίας, επέτρεψα να συμβεί αυτό. Έχω μια αγάπη προς τον θεό. Και αισθάνομαι ότι με βοηθάει πολύ αυτό. Αισθάνομαι συνεχώς την κόρη μου δίπλα μου, μου δίνει απίστευτη δύναμη αυτό. Από την άλλη αισθάνομαι την Παναγία συνέχεια δίπλα μου. Δεν μπορώ να θυμώσω με κάτι τέτοιο, που αυτή τη στιγμή εγώ αισθάνομαι πως με βοηθάει» με αυτά τα λόγια συγκινεί και πάλι η Μαρία Καρυστιανού, αποδεικνύοντας το πραγματικό μεγαλείο της ψυχής της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άντε και με το καλό υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την ίδια λογική γιατί στέκεστε και φωτογραφίζεστε δίπλα στους δολοφόνους αθώων πολιτών στην Μάνδρα, στο Μάτι και στην ΜΑΡΦΙΝ; Θα μας το παίζει τιμητής το κόμμα των κουκουλοφόρων και των τρομοκρατών. Το κόμμα που έκαψε και λεηλάτησε την Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2008.

    • Φοβερά επιχειρήματα, τενεκέ από το υπόγειο της γαλάζια πολυκατοικίας. Και οι ψηφοφόροι για δικαστήριο είστε

      • Εδώ δεν πήγατε φυλακή εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ για την Μάνδρα και το Μάτι με τους 145 νεκρούς. Ούτε μια συγνώμη για τους νεκρούς που τους ειρωνευόταν κιόλας ο καραγκιόζης Τσίπρας μαζί με τον φασίστα Πολάκη. Πλάκα θα πρέπει να μας κάνεις.

  2. Όταν φωτογραφίζεσαι δίπλα στον φραγκοφωνιά, τον προδότη τον Κώστα Αρβανίτη του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ για ποια Παναγία μας μιλάς; Δεν απευθύνεσαι σε χαζούς κυρία Καρυστινού. Είσαι λαλίστατη για τα Τέμπη, αλλά για την Μάνδρα και το Μάτι δεν λες κουβέντα. Έπιασαν τόπο τα ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ.

    • Η Κυρία Καρυστιανού είναι φυσικό ν’ ασχοληθεί με τα Τέμπη και όλη την κυβερνητική απάτη που τα περιβάλλει. Αυτό που κυρίως ζητά και καλά κάνει, είναι η κατάργηση τού αρθρ. 86 τού Συντάγματος και η κάλυψη που αυτό σκανδαλωδώς παρέχει στούς πολιτικούς. Ζητά την κατάργηση τής ασυλίας (λέγε ασυδοσίας), πίσω από την οποία κρύβονται οι πολιτικοί και δεν μπορεί να τούς αγγίξει η Δικαιοσύνη. Τι θέλεις να πει αυτή για την Μάνδρα και το Μάτι; Δεν υπάρχει κανείς άλλος να μιλήσει γι αυτά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This