Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ένας ακόμη κατηγορούμενος για τα Τέμπη

Την ποινική του μεταχείριση συμφώνησαν ανακρίτρια και αρμόδια εντεταλμένη Ευρωπαία εισαγγελέας

Must Read

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 700.000 ευρώ αφέθηκε την Τρίτη ένας ακόμη κατηγορούμενος για το ομαδικό έγκλημα στα Τέμπη. Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες είναι στέλεχος του ΕΡΓΟΣΕ, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της Ευρωπαίας ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα.

Είναι κατηγορούμενος για την καθυστέρηση και μη έγκαιρη αναβάθμιση της Σύμβασης 717. Για την ποινική του μεταχείριση συμφώνησαν ανακρίτρια και αρμόδια εντεταλμένη Ευρωπαία εισαγγελέας, Πόπη Παπανδρέου, η οποία υπογράφει τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί.

Στους δύο προηγούμενους κατηγορουμένους, που είχαν την επίβλεψη των επίδικων έργων από τη ΕΡΓΟΣΕ, επιβλήθηκε συνολική χρηματική εγγύηση 1,1 εκατ. ευρώ (600 και 500 χιλιάδων ευρώ).

Για την Σύμβαση 717, η μη εκτέλεση της οποίας επέδρασε στο δυστύχημα στο Άδενδρο και την τραγωδία των Τεμπών, καλούνται σε απολογία συνολικά 14 κατηγορούμενοι από την ΕΡΓΟΣΕ , 4 από την Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ) και 5 στελέχη της κοινοπραξίας που είχε αναλάβει το έργο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This