Αναστάτωση σε σχολείο στην Πάτρα: 17χρονος μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία!

Πώς συνέβη το περιστατικό - Ένιωσε να καίγεται το σώμα του!

Must Read

Τεράστια αναταραχή προκλήθηκε χθες το πρωί στο λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα, όταν ένας 17χρονος άγγιξε γυμνό καλώδιο ρεύματος με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gnomip.gr, ο μαθητής κατέβαινε στο προαύλιο μαζί με συμμαθητές του σε ένα διάλειμμα.

Για άγνωστο λόγο ακούμπησε το καλώδιο το οποίο βρίσκεται κανονικά σε κουτί στον τοίχο της σκάλας και σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, αλλά εκείνη τη στιγμή είχε «κατέβει» χαμηλότερα!

Το παιδί είχε «άγιο» καθώς «τινάχτηκε», αλλά μόλις για λίγα δευτερόλεπτα. Όπως δήλωσε αργότερα ένιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά, και να καίγεται το σώμα του!

Ο μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως το παιδί είναι καλά και δεν έχει βλάβη σε κάποιο όργανο. Ωστόσο, έμεινε μέχρι το απόγευμα στο νοσηλευτικό ίδρυμα για προληπτικούς λόγους.

Δείτε βίντεο:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This