Τρόμος στη Ραφήνα: Άγρια επίθεση σκυλιών σε γυναίκα – Την έστειλαν στο νοσοκομείο!

Τα σκυλιά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα

Must Read

Στιγμές που σίγουρα θέλει να ξεχάσει και μάλιστα σύντομα έζησε μια γυναίκα χθες στη Ραφήνα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στην οδό Μάντικα.

Την στιγμή που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης της επιτέθηκαν δύο μεγαλόσωμα σκυλιά! Μάλιστα, το μένος των τετράποδων ήταν τόσο μεγάλο που προκάλεσαν στην γυναίκα σοβαρά τραύματα και χρειάστηκε να πάει στο Σισμανόγλειο.

Για το ανησυχητικό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου.

Όπως αναφέρει  ανακοίνωση, τα σκυλιά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Η ανακοίνωση του δήμου

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα –άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This