«Συγνώμη από το παιδί, ήμουν παράδειγμα προς αποφυγή», λέει από τη φυλακή ο τράπερ που έδειρε 22χρονο

Δύσκολα περνούν οι μέρες στη φυλακή, όπως είπε - Έχει «κόψει» κάθε είδους εθισμό

Must Read

Μετανιωμένος για την συμπεριφορά του στο παρελθόν εμφανίστηκε μέσα από την φυλακή ο 25χρονος τράπερ ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε ξυλοκοπήσει άγρια μαζί με ένα συνεργό έναν 22χρονο στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην εντατική για αρκετό διάστημα με αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο νεαρός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 δηλώνοντας πως οι μέρες του περνάνε δύσκολα.

Παράλληλα, ζήτησε «συγνώμη» από τον φοιτητή που έδειρε.

Ολόκληρο το μήνυμά του:

«Χαιρετώ όλους τους day one fan μου και στέλνω την αγάπη μου σε όλους εσάς που ρωτάτε αν είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα εδώ μέσα βλέποντας τοίχους ψηλούς, κάγκελα και σύρματα από την ώρα που σηκώνεσαι και μέσα από αυτό το τηλεφώνημα και αυτό το story θέλω να σας πω ότι βαστάω, ότι είμαι καλά στην υγεία μου και ότι είμαι μακριά από κάθε λογής εθισμό κι όποια κακιά συνήθεια είχα στην καθημερινότητά μου έξω από εδώ. Επιλογή μου είναι να ξεσπάω στο γυμναστήριο και στο γράψιμο. 

Κλείνοντας θέλω να ζητήσω από εδώ ένα συγγνώμη στο παιδί, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά και βγήκε από το νοσοκομείο για να πάρω την ευκαιρία να σας πω, πως οι επιλογές που είχα κάνει πριν φτάσω εδώ στην φυλακή, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά παράδειγμα προς αποφυγή. Όλοι μιλάνε για δρόμο και αλητεία αλλά πόσοι είναι διατεθειμένοι να περάσουν τη ζωή τους στη φυλακή; Σκάει κομμάτι σύντομα κουφάλες…».

Δείτε βίντεο:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This