Συγκέντρωση στον Κολωνό για την καταδίκη Μίχου και την αθώωση της μητέρας της 12χρονης

«Τις πιστέψαμε και νικήσαμε. Δικαιοσύνη για τις φτωχές - Στις φυλακές κυκλώματα και βιαστές»

Must Read

Από το πρωί έξω από το κτήριο του Εφετείου ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες πολίτες, που περίμεναν με αγωνία της ανακοίνωση της ετυμηγορίας για την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Αίτημα όλων η δικαίωση της 12χρονης, με την καταδίκη του Μίχου και την αθώωση της 37χρονης μητέρας της. Τελικά η απόφαση προκάλεσε ανακούφιση σε όλη την κοινωνία, ενώ όλοι οι συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, αν και η εισαγγελική πρόταση είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ηλία Μίχο με πλειοψηφία 5 προς 2 για βιασμό, ενώ ο 55χρονος κρίθηκε ένοχος για μαστροπεία με πλειοψηφία 4 προς 3, για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 14 με 5 προς 2, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Αθώος κρίθηκε μόνο για την κατηγορία περί εμπορίας ανήλικου.

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης κρίθηκε αθώα για μαστροπεία με πλειοψηφία 4-3 και αθώα ομόφωνα για πορνογραφία ανηλίκου, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να την κρίνει ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση.

Μετά την απόφαση, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στον Κολωνό, γειτονιά της 12χρονης, συγκέντρωση νίκης της αλληλεγγύης.

«Τις πιστέψαμε και νικήσαμε. Δικαιοσύνη για τις φτωχές – Στις φυλακές κυκλώματα και βιαστές» αναγραφόταν στο πανό της Επιτροπής Αλληλεγγύης στην 12χρονη, που έκανε και το κάλεσμα για τη συγκέντρωση.

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Λαικά δικαστήρια στήνει παντού ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια επανάληψη του 2015. Για το Μάτι, την Ραφήνα και την Μάνδρα, τουμπεκί από τα παράσιτα και σκουπίδια της Πλατείας Κουμουνδούρου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This