Τα δύο πρόσωπα της Ελλάδας

Must Read

Η κυρία Μαρία Καρυστιανού και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, απεικονίζουν τα δύο πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας.

Το πρόσωπο της μάνας που μάχεται για την πατρίδα, δεν φοβάται, δεν υποτάσσεται, δεν απειλείται, δεν υποκλίνεται. Έχοντας δίπλα της όπως η ίδια δήλωσε, την Παναγιά και την κόρη της που χάθηκε βάναυσα και άδικα, αγωνίζεται για όλους εμάς.

Το πρόσωπο μιας άλλης μάνας, που αγωνίζεται για να παραμείνει η δυναστεία της στην εξουσία, χωρίς να υπολογίζει ούτε το εθνικό, ούτε το κοινωνικό συμφέρον. Υποτάσσεται σε οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αρκεί με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την διαιώνιση της οικογενειακής εξουσίας.

Στο άμεσο μέλλον, κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα θα κληθεί να επιλέξει πιο πρόσωπο προτιμά. Στην κάλπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτοί οι πολιτικοί χρειάζονται ένα Παπαδόπουλο για να καταλάβουνε.και διώξτε όλες της σκιές από το κοινοβούλιο Αμάν ποια μας τα έχουν πρειξη . γιατί δεν το δημοσιεύσετε βρε τσογλανοι

  2. Στην ουσία αυτό που έχουμε να αντιπαλέψουμε είναι ο ραγιαδισμός, η οικογενοιοκρατία συμφερόντων και η ξενόδουλη υποτέλεια που έχει τις ρίζες παλιά στον δοσιλογισμό!

    Όλοι όσοι γράφουν υπέρ της κυρίας Μπακογιάννη πιθανότατα είναι στελέχη ή έχουν ωφεληθεί. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Και σπέρνουν διχόνοια όπως έκαναν και στο παρελθόν.

    Οπότε η λύση είναι η ενημέρωση και η πληροφόρηση ώστε κάθε λαϊκισμός να εκπίπτει από μόνος του.

    Η Ελλάδα πάντα είχε ήρωες και προδότες. Και είναι καθαρό ποιος είναι ποιος.. η κα. “Δεν έχω taboo με τη συνεκμετάλλευση”, “Φανταστείτε πόσο συντετριμμένος είναι ο κ. Καραμανλής”, “Άμα δε με στηρίξετε πώς να σας στηρίξω” στην Ροδόπη, και άλλα.

    Θεσμοθετήθηκε η προπαγάνδα και η επικοινωνιακή διαχείριση επί ημερών της.

    Προστασία στην κα. Καρυστιανού και δύναμη. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν τον δρόμο!

  3. Ψυφιστε ρε παιδιά , όχι να μην έρθουμε 60% στις κάλπες!! Μήπως έτσι τελικά θα υπάρχει κάποια δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα!

  4. Όλοι εσείς που γράφετε ότι ο καθένας σκέφτεται,για θυμηθείτε ποιος φταίει για την πλήρη διάλυση του ΟΣΕ ,από πότε ξεκίνησε αυτή η κατηφόρα,ποιοι έκαναν κουμάντο στον ΟΣΕ και τι μισθούς έπαιρναν όλοι αυτοί. Από τον κλειδουχο μέχρι επάνω ψηλά. Ποιες διοικήσεις και ποιοι υπουργοί ,πλάκα κάνουμε. Για ψαχθειτε,ο χειρότερος οργανισμός,μακράν των άλλων. Όχι ότι δεν έχουν ευθύνη οι πολιτικοί,αλλά στην μέγγενη των αδίστακτων συνδικαλιστών όλα διαλύονταν. Αλίμονο στις 57 ψυχουλες που φτερούγισαν και πήγαν να συναντήσουν τις άλλες από το Μάτι.
    Τι μπούρδες λέτε εσείς του News Break δεν σας αρέσει το σχόλιο,τέτοιοι λαϊκιστές που είσαστε τι περιμένεις

    • Ποιός διόριζε όλους αυτούς τους συνδικαλιστές που κατηγορείς ; Ποιός έδινε όλους αυτούς τους μισθούς που λες ; Ποιός κατάντησε τον ΟΣΕ στα χάλια που λες ; Ποιός χρέωσε τον ΟΣΕ ; Ποιός κυβερνούσε αυτόν τον τόπο εδώ και 50 χρόνια ; Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με ένα διάλειμμα 4,5 χρόνων ΣΥΡΙΖΑ. Όσο και να θέλετε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας φαίνεστε.

  5. Όλοι εσείς που γράφετε ότι ο καθένας σκέφτεται,για θυμηθείτε ποιος φταίει για την πλήρη διάλυση του ΟΣΕ ,από πότε ξεκίνησε αυτή η κατηφόρα,ποιοι έκαναν κουμάντο στον ΟΣΕ και τι μισθούς έπαιρναν όλοι αυτοί. Από τον κλειδουχο μέχρι επάνω ψηλά. Ποιες διοικήσεις και ποιοι υπουργοί ,πλάκα κάνουμε. Για ψαχθειτε,ο χειρότερος οργανισμός,μακράν των άλλων. Όχι ότι δεν έχουν ευθύνη οι πολιτικοί,αλλά στην μέγγενη των αδίστακτων συνδικαλιστών όλα διαλύονταν. Αλίμονο στις 57 ψυχουλες που φτερούγισαν και πήγαν να συναντήσουν τις άλλες από το Μάτι.

  6. Ο ανώνυμος συντάκτης του “αρθρου” είναι ψυχικά αρρωστος.
    Η εμπαθεια έχει διαβρωσει την δυνατότητα του να σκεφτεί.
    Στην αρρώστια του έχει αρκετούς συνοδοιπόρους σχολιαστές που τον συναγωνιζονται στο αρρωστημένο μίσος. Χαλαρώστε αγαπητοί για να αντέξετε. Έρχονται για εσάς χειρότερες, χειροτερες μερες.

  7. Οχι χειροτετοι ειναι. Ολοι οι πολιτικοι στο συνταγμα. Διαχρονικα. Τρεις φορες τεμπη Ματι Μαντρα τροχαια στην εθνικη τα ξεχασατε για ανοιξτε εφημεριδες του 1980!! Φωναζε ο Ιαβερης. Ποτε οι πολιτικοι σκεφτικαν τον τοπο το κοινο οφελος και οχι την τσεπη τους? Ο εσκομπαρ ξαι ο καθε εδκομοαρ ισως καποτε απο φιλοτιμο η κωδικα να προστατεψει και κανενα ορφανο.

  8. Αφού έτσι τα λέτε εσείς, έτσι θα ‘ναι. Είναι πολύ θλιβερό για εμάς αλλά και για εσάς ότι ούτε καν πέρασε από το μυαλό σας να τεκμηριώσετε αυτά που γράφετε.

    • Θλιβερό είναι να χρειάζεται να στο τεκμηριώσουμε με λόγια τη στιγμή που ζούμε καιρούς όπου οι μάσκες έχουν πέσει και κάνουν τον Μεσαίωνα να μοιάζει φωτεινή περίοδο κ. Τονυ

  9. Αδικείτε την Μπακογιάννη, συγκρίνοντας ανόμοιες καταστάσεις και ιστορίες….Ουσιαστικά προσπαθείτε να ορίζεται πως αλλά ΝΔ και άλλο ΣΥΡΙΖΑ….Λάθος μέγα ειναι ιδιοι σε όλα.

  10. Ευχαριστώ την κ. Καρυστιανου, φέρνει ελπίδα και ανάταση μέσα από τον πόνο της…λες και η Μάρθη θυσιάστηκε για να έρθει διαφάνεια σε,αυτά που πάντα γνωρίζαμε και θεωρήσαμε δεδομένα στη χώρα αυτή.. για την άλλη κυρία ουδέν σχόλιο..καιρός να δουλέψουμε πλάτη της μονο

  11. Κι αυτό τώρα θεωρείται δημοσιογραφία? Επιτέλους, ξεκολλειστε λίγο από την οικογένεια της Μπακογιάννη!!! Χρόνια τώρα μηρυκαζετε, σαν κατσίκια, τα ίδια και τα ίδια! Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε προτάσεις, όχι να συμπεριφέρονται σαν…. κομμώτριες!!

    • Τις κομμώτριες γιατί τις προσβάλλεις? Ενδέχεται να εκτιμούν περισσότερο από σένα τα γραφόμενα στο άρθρο. Αν σε ετσουξε τόσο για το Μητσοτακεικο ΑΕ, πιες ξύδι. Θα κάνει καλό στα νεύρα σου.

    • Όσα δεν φτάνει… πως λέει ή παρόμοια τί σχέση έχει η μία μάνα με την άλλη.. όι όι οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια παλιά ιστορική οικογένεια με ήθος και παραδόσεις!!! γιατί πρέπει να την χτυπούν γιατί ό Θεός τους έδωσε το χάρισμα της πολιτικής και για τους περισσότερους είναι επιτυχημένη και πατριωτική ευτυχώς υπάρχει ό Κυριάκος Μητσοτάκης στο τιμόνι της Ελλάδας μας!!!! διαφορετικά αλίμονο μαζί με τους γραφικούς για να μην πω κάτι άλλο που πολιτεύονται ό Τούρκος θα είχε φτάσει στο Σύνταγμα

      • Άν καί αυτό πού έγινε
        στά τέμπη είναι ” συντα-
        ρακτικό” , δίνει ένα μήνυμα ότι πιά η πολιτική
        νά γίνει πιό ηθική και αληθινή, θεωρώ ότι ή σύγκριση αδικεί τήν Ντόρα, η οποία χρόνια
        τώρα μάς απέδειξε ότι
        έχει γνώμη καί άποψη,
        σοβαρότητα, ωριμότητα
        καί η ζωή της δεν είναι
        στρωμένη μέ ροδοπέταλα, δίνοντας
        καθημέρινό αγώνα, σ’ όλα τα επίπεδα… Τόν άντρα της δεν πρόλαβε
        νά τον γνωρίσει… Καί
        τόσα άλλα.

        • Σταματα πια. Θα βάλω τα κλάσματα.
          Με συγκινήσες βρε μπαγασα. Οι Μητσοτακαιοι βιοπαλεστες!!! Γελάνε και τα πλακάκια στην πλατεία Συντάγματος.
          Δυο λέξεις έχω για αυτούς:Δοσίλογοι,πατριδοκαπηλοι!!!

      • Νά σάς θυμίσω ότι, με Κούλη πρωθυπουργό οι Τούρκοι έχουν φτάσει ήδη στην Αθήνα! Μόνο πού εθελοτυφλείτε γι’αυτό δεν βλέπετε πόσο άχρηστος καί ανήθικος είναι!

    • Προτάσεις;; αλίμονο αν δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις για να αρχίσει να αλλάζει η κατάσταση. Μην περιμένεις σε 4 και 8 χρόνια να αλλάξουν παγιωμένες καταστάσεις 35 χρόνων. Αν δεν έχεις επιμονη, υπομονή και πίστη ότι θα αλλάξουν, τουλάχιστον μην στέκεσαι εμπόδιο.

  12. Πολύ ρηχή προσέγγιση και άκρως κομματοποιημενη.
    Το πένθος δεν πρέπει να γίνεται συμφέρον για κανέναν.
    Πραγματικά θαυμάζω τη μάνα που πενθεί
    και αγωνίζεται αλλά και η κυρία Μακρυγιάννη είναι μια μάνα που μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της μια που δολοφόνησαν τον άντρα της τρομοκράτες..

    • Κατακουραστηκε να τα μεγαλώσει γιατί είχε και πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.Σαν δε ντρεπόμαστε που θα συγκρίνουμε την δυστυχή μάνα που έχασε τόσο άδικα το παιδί της με την Μητσοτακαινα που έχασε τον άντρα της

    • Στο τέλος θα βγει και ηρωΐδα που πήρε τη θέση του άντρα της στη βουλή και πήγε στο μαυρο μεροκάματο της βουλής και της οικογενειακής λαμογιάς για να καταφέρει να κάνει τα παιδιά της συνεχιστές της δυναστείας. Είμαστε όλοι στο πλευρό της και συμπάσχουμε στο δίκαιο αγώνα της.

    • Σιγά μη σκίσει κάνα καλσόν και μεγαλώσει παιδιά μόνη της,ρε θέλετε και τα λέτε η σας τα λένε να τα πείτε,πιο βλάκας πεθαίνεις

    • Όσο υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις ότι η Ντόρα και όλο το συναφι της ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος ,αποτελουν προτυπο και τη συγρινουν με τη ΜΑΝΑ των Τεμπών αποτελεί ύβρη και δυστυχώς δεν υπαρχει φως στο τούνελ…τον Μπακογιαννη τον άραγε το Μητσοτάκης ΑΕ γιατί θεωρούνταν τότε ο επόμενος αρχηγός τής ΝΔ και έτσι η κα ( μη χ..σω) ντορα πήρε την έδρα του και να τα χάλια μας

  13. Μια Αληθινή όσο και θλιβερή διαπίστωση . Καρπώθηκε το θάνατο του άνδρα της – αν και όπως λένε τότε είχαν ήδη χωρίσει – και τα τελευταία χρόνια κινείται αντεθνικα χειρότερα κιαπο τους γκρίζους λύκους! Προεκλογικά πηγε και απείλησε τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης για να ψηφίσουν το κόμμα της βάζοντας σε Κίνδυνο την Ελλάδα! Πρόσφατα πούλησε και τους Σέρβους.. πόση αηδια και αλητεία κρύβει η ψυχή της. Η μάνα του χαροκαμενου παιδιού ψάχνει δικαίωση.. που? Εδώ? Στην Κομισιόν (Ούρσουλα)? “Σώθηκε”… Ο Θεός τα βλέπει όλα. Αφού τα παιδιά του στην Ελλάδα έχουν στραβωθει εντελώς

    • Μπράβο σας!!! Αυτή είναι αλήθεια, θα ήταν καλό , να την έβλεπαν όλοι, όταν πήγαιναν στην κάλπη!!! Η Ελλάδα, θα βουλιάξει , εάν συνεχίσουν να κυβερνούν( Μήτσο – Τακηδες — Μπακο- Γιαννηδες) και όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή….. Ανάξιοι….

  14. Αηδία! Αίσχος! Ντροπή! Λίγο σεβασμό στην τραγική και ηρωική μάνα! Τί συγκρίσεις είναι αυτές που κάνετε! Πόσο πολύ πύον έχει το κρανίο σας; Μόνο σαπίλα και γλίτσα βρωμάνε! Δούλοι του συστήματος που υπηρετείτε και νέμεστε ασύδωτα με άθλια υποκρισία, υπηρετώντας τους νταβατζήδες σας…

  15. Στην κύρια Μπακογιάννη που έχει χάσει τον άντρα της θα ήθελα να της πω γιατί δεν λέει στον υποτιθέμενο άνθρωπο Καραμανλή πόσο πονάει αυτή Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και όλοι αυτοί οι άνθρωποι των Τεμπών; γιατί δεν του λέει να παραιτηθεί και να πάει να απολογηθεί σε εισαγγελέα;όσο για την Μαρία ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ είμαστε όλοι μαζί της μέχρι τέλους 😥 ευχαριστώ,!

    • Έσχατοι προδότες αυτή ό αδελφός της, καί ό προπάτορας τους ό διδάξας καί αρχιερέας αυτών καί όλων τών προδοτών τής μεταπολίτευσης.

  16. Μέσα από την τραγωδία του συμβάντος, ξεπρόβαλε η αδιάντροπη αλαζονεία, έπαρση και αδιαφορία των πολιτικών , που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν πιόνια στην βρόμικη σκακιέρα τους.Δεν έχουν ίχνος ενσυναίσθησης και η αξιοπρέπεια της κ.Καρυστιανού απλά εκθέτει την καφρίλα τους.Ο Θεός να της δίνει δύναμη, γιατί παλεύει υπερ του δικαίου και της ηθικής.

  17. Δεν υπάρχει σύγκριση μην τρελαθουμε ??
    Η μέρα με την νύχτα
    Η κ.Καρυστιανου είναι μια αξιοπρεπέστατη Κυρία υποκλίνομαι μπροστά της για την δύναμη ψυχής που έχει και πάντα είμαστε δίπλα της…
    Η άλλη είναι παράδειγμα προς αποφυγήν

  18. Δεν υπάρχει σύγκριση μην τρελαθουμε ??
    Η μέρα με την νύχτα
    Η κ.Καρυστιανου είναι μια αξιοπρεπέστατη Κυρία υποκλίνομαι μπροστά της για την δύναμη ψυχής που έχει και πάντα είμαστε δίπλα της…
    Η άλλη είναι παράδειγμα προς αποφυγήν

  19. Από όλα αυτά σε ένα πράγμα ελπιζω: η Κυρία Καρυστιανου, της οποίας τον αγώνα θαυμάζω ανεπιφύλακτα, να μείνει προσηλωμένη σε αυτόν και να μην ακούσει τις …”Σειρηνες” που σίγουρα θα της προτείνουν να τον εξαργυρωσει πολιτικά!!! Αργά ή γρήγορα. Από οποιαδηποτε πτέρυγα!!!

    • Απολύτως σωστό, αλλά οι σειρηνες πολλες. Αν διολισθησει, δεν θα αργήσει να τους μοιάσει όπως τόσοι και τοσες. Αυτό θέλει τελικά;

  20. Ότι δεν τολμούν να της πουν οι εδώ υποτακτικοί … Της το είπε ο πρόεδρος της Σερβίας ….(( Δεν ντρέπεσαι καθόλου ??? ))

  21. Ένα συχαμενο σκουπίδι είναι η Ντόρα και ολη της η φάρα της θα ψοφηση και θα θελη εξουσία μια ζωή κατά τις Ελλάδας μιάσματα συχαματα και από την άλλη μια κυρία με αξιοπρεπαρα μαχήτρια..Μπραβο τις μακάρι να είχαμε τέτοιους πολιτικούς και ας ήτανε λιγότερο καλοί οι γιατροί .. πραγματικά άπορο πως ο κοπρολαος ψηφηζη τέτοια σκουπίδια σαν την Ντόρα…

    • Κοίτα να μάθεις πρώτα να μιλάς και να γράφεις, μήπως και ανεβάσεις λίγο το επίπεδο του …κοπρολαού και μετά να στέλνεις μηνύματα. Άντε, συριζαίικο σκουπίδι…

      • Οποίο σχόλιο δεν συμβαδίζει με την νεοδημοκρατικη άποψη δεν προέρχεται αναγκαστικά από τι ΣΥΡΙΖΑ.
        Αν κρίνω από τον τρόπο που εκφράζεται μάλλον στα δεξιά της ΝΔ θα πρέπει να κοιτάς. Εκεί που ψαρεύουν Άδωνης Βορίδης Πλεύρης κλπ

      • Ψοφα εσύ κ αυτοί που στηρίζεις. Επειδή έχεις δικαίωμα ψήφου εσύ κ κάτι άλλα βόδια σαν εσένα έχετε παραχωρήσει το δικαίωμα σε Άδωνη, Πορτοσαλτε, Βοριδη κ λοιπούς να προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο κ να μας κουνάνε κ το δάχτυλο επειδή οι ίδιοι αρνούνται να παραδεχτούν τα αυτονόητα. Όμως όλα δείχνουν ότι κ Καρυστιανού θα τους δυσκολεψει και μακάρι η θυσία -οπως την χαρακτήρισε ο αξιότιμος Πορτοσαλτε- των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη, να αποτελέσει την αφετηρία για να ξεβρωμισει η χώρα από τη σαπιλα που την κυβερνά γιατί η μπόχα τους φτάνει μέχρι τα Χανιά. Κατάλαβες βόδι;;;;; τραβα να βοσκήσεις τώρα, ζωον!!!!!

      • Original, όλοι κοιτάμε το δασος κι εσύ το δέντρο. Είσαι για τα μπάζα άνθρωπε μου. Επίσης, “Πιρεας με γιώτα, Πειραιάς με έψιλον γιωτα”, το γράμμα θα πάει. Αυτά για κάποιον που δεν γνωρίζει άριστη ορθογραφία όπως εσύ, αλλά θέλει να καταθέσει κάτι μέσα απ’ την ψυχή του, έστω κι ανορθόγραφο.

      • Ντροπή ρ παιδιά κι οι γυναικες είναι πονεμένες ελεος τους 102 που κάηκαν με αργό και βασανιστικό θάνατο τους ξεχάσατε;στην μάντρα τι έγινε με τις πλημμύρες;και αυτό ξεχάσατε
        Ντροπή

        • Συμφωνώ απόλυτα και για να μην υπάρχουν σε μερικούς σύννεφα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα γιατί δεν θεωρώ κανέναν ικανό.

        • Σοβαρευτειτε! Αν μπορείτε!
          Άλλο ανεξέλεγκτη φυσική καταστροφή κι άλλο εγκληματική αδιαφορία.
          Κι επειδή η βλακεία κι η ανοησία έχει περισσέψει στην Ελλάδα μας…
          Κι επειδή φτάσατε στο έσχατο σημείο να συγκρίνετε αριθμούς νεκρών…
          Κάντε την απαράδεκτη σύγκριση με τις φωτιές και τα θύματα της περιόδου Καραμανλή στην Ηλεία…

          • Κανείς δεν μιλάει για τα θύματα από τις φωτιές επί Καραμανλή….87 τον αριθμό….δεν ήθελα ποτέ να φτάσω σ αυτό το επίπεδο της σύγκρισης νεκρών αλλά έλεος!!!!βιυλωστε το και σοβαρευτείτε.

        • Έχει καμία σχέση η ανεπαρκή διαχείριση μιας φυσικής καταστροφής από την κρατική εξουσία, ένας σεισμός μια πλημμύρα με το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπων ; Ρε τι πίνεται μερικοί!

  22. Τι να πει κανείς?? Για τον βράχο που λέγεται ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ? Τον βράχο που στηρίζει 57 οικογένειες θυμάτων και 200 τραυματιών??? Ότι και να πει κανείς είναι λίγο!!! ΑΞΙΑ, ΚΥΡΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ!!! ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Άντε πήγαινε στο Ακρωτήρι, φτιάξε μια καλύβα να κρυφτείς όχι μόνο από τους ανθρώπους αλλά και από τον ήλιο!!! Τι να συγκρίνουμε ρε παιδιά?? Την κα ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ που είναι μικρή το Δεμας αλλά γίγας στην ψυχη με την Ντόρα που είναι γίγας στο σώμα και ΝΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ???? ΝΤΟΡΑ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ!!!!

  23. Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες που με αυτό το σθένος να τα δίνουν όλα.
    Αγαπητή Μαρία να σας δίνει ο Ιησούς Χριστός και το Άγιο Πνεύμα τη δύναμη για να συνεχίσετε.Οι προσευχή μας να σας δίνει τη δύναμη του Θεού Παντοκράτορα.Αμην.

  24. Χαροκαμένη Μάνα με απαράμιλλο ήθος και ψυχικό σθένος!! Ο Θεός να της δίνει κουράγιο. Η έτερη και το σόι της έχουν κάνει το επώνυμό τους επάγγελμα…

  25. Ο προβολέας των Τεμπών κόστισε 57 ζωές αγγέλων, ξενιτεψε τον Γεράσιμο, τραυμάτισε ψυχές.
    Δίπλα στους Αξιοπρεπείς Συγγενείς που κρατάνε αναμμένο τον προβολέα που δείχνει τον δρόμο σε όλους μας, για δικαίωση των 57, για επαναπατρισμό του Γεράσιμου.

  26. “Υπάρχουν κομμάτια από φως στη σιωπή…” στίχος από τραγούδι των Πυξ Λαξ αφιερωμένος στην Κυρία Καρυστιανού.

  27. Ηρεμήστε
    Η μία είναι μάνα που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών και η άλλη είναι μάνα που είδε το παιδί της να χάνει τον δήμο Αθηνών.
    Τόσο απλά!!!!!!!!!

    • Δεν κουμπόνουν οι ηλικίες ήταν μία p@p@Pi@ του Πανούση στον στο ραδιόφωνο του 984 που είχε παρατηρήσει μια ομοιότητα του Κούλη με τον Τέρυ..

    • Η ΝΤΟΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 12 ΕΤΩΝ.Δηλ.στα 11 έμεινε έγκυος?Σοβαρολογείτε?Δεν ντρεπεσθε?Προσέχετε μην σας έλθει κανένα πρόστιμο.. Τα Νέα πρόστιμα μπαίνουν αυτόματα..

  28. Επιδη το έργο είναι χιλιοπαιγμενο αν φύγει η μία πολιτικη δυναστεία θα ερθει η άλλη οπωσδήποτε.τα ίδια Παντελακι μου τα ίδια παντελή μου.πολυ βαθιές ρίζες.

  29. Η κ. Καρυστιανου ειναι μανα που με αξιοπρεπεια αγωνιζεται για το παιδι της και για τους υπολοιπους. Μεχρι εδω που ειναι η ανθρωπια ξεφτυλα και μη χειροτερα. Ολα εδω πληρωνονται και η κ. Μπακογιαννη καλυτερα να σιωπα. Το φως θα ξεσκεπασει το σκοταδι.

  30. Πολύ εύστοχο το άρθρο !! Το ένα πρόσωπο είναι ο ορισμός της αξιοπρέπειας και το άλλο ο ορισμός της ξεφτιλας και της παρακμής ! Καιρός να ξεκουμπιστει η οικογένεια που μας δυναστεύει !! Καιρός να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να μην επιτρέπουμε σε ένα μάτσο βολεμενους να αποφασίσουν για τις ζωές μας !!

  31. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΗΔΗ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΈΛΘΩ. ΕΙΜΑΙ 80 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΛΑΌΣ. ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΟΡΕ.ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ.

  32. Μαλακισμένα όντα… Ύπουλα. Θα χρειαστεί να διαλέξουμε στην κάλπη ε? Χειρότεροι απ’ την Μπακογιάννη είστε. Ρίχνετε λάσπη στην Καρυστιανού.

  33. Η διχόνοια είναι μαύρη, είναι κρίμα να παίζετε στην λύπη των ανθρώπων που η μοίρα τούς χτύπησε με το μεγαλύτερο πόνο της ζωής!

  34. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Η πρώτη ζει και αγωνίζεται στον πλανήτη Ελλάδα και η δεύτερη ζει στον κόσμο της.

  35. Η Ντόρα με τα παπούτσια του Καραμανλή. Για να μας δείξει ότι ξέρει πως λέγεται η φράση στα αγγλικά. Ντόρα, μπήκες στη θέση (όχι στα παπούτσια) των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους; Μόνο αυτό να σκεφτόσουν θα σώπαινες για πάντα !!! Σώπασε και εξαφανίσου πια !!!!

  36. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Βαρεθήκαμε να βαπτίζεται το ψάρι κρέας για να διαιωνίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι στην εξουσία. Αρκετά με τους «επαγγελματίες» της πολιτικής. Ξυπνάτε παιδιά.

  37. Και τα δύο πρόσωπα της Ελλάδας, γυναικεία. Ενδιαφέρον! Μόνο που το ένα παραπέμπει πολύ σε “Μητσοτάκη” -πατέρα τε και υιόν, αλοίμομο…

    • ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ. ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΠΗ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ

    • ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ. ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΠΗ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

    • ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ. ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

      • Οχι χειροτετοι ειναι. Ολοι οι πολιτικοι στο συνταγμα. Διαχρονικα. Τρεις φορες τεμπη Ματι Μαντρα τροχαια στην εθνικη τα ξεχασατε για ανοιξτε εφημεριδες του 1980!! Φωναζε ο Ιαβερης. Ποτε οι πολιτικοι σκεφτικαν τον τοπο το κοινο οφελος και οχι την τσεπη τους? Ο εσκομπαρ ξαι ο καθε εδκομοαρ ισως καποτε απο φιλοτιμο η κωδικα να προστατεψει και κανενα ορφανο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This