Αναστασία Πατέρα: Τελέστηκε το μνημόσυνό της στο Ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου Αθηνών

Must Read

Το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας συζύγου του Διαμαντή Πατέρα, τελέστηκε χθες, Σάββατο 30 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Το μνημόσυνο τέλεσε σύμφωνα με το fosfanariou.gr, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συμπαραστατούμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πετράκη, πανιερώτατο Μητροπολίτη Θαυμακού κ. Ιάκωβο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια Πατέρα, υπό τον υιό της Νικόλαο Δ. Πατέρα, συγγενείς και φίλοι, καθώς και ο τέως Υπουργός και Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης.

Η εκλιπούσα γεννήθηκε το 1939. Έλκυε την καταγωγή της από το νησί της Κεφαλλονιάς και ήταν το γένος Σπυράτου. Το 1960 νυμφεύθηκε τον Διαμαντή Ν. Πατέρα, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά και δώδεκα εγγόνια.

Έζησε στην Ελβετία από το 1970 έως το 1990. Η Αναστασία Διαμαντή Πατέρα αποτελούσε εξέχον μέλος της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ από κοινού με τον υιό της Νικόλαο Δ. Πατέρα κατέστησαν Μεγάλοι Ευεργέτες του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του Οικουμενικού Πατριαρχείου επί της οδού Πλούταρχου, ανακαινίζοντάς τον επανειλημμένως και συνδράμοντας πολλαπλώς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This