Καλλιακμάνης για επιχείρηση-«σκούπα» στην Αθήνα: «Οι συμμορίες είχαν ρημάξει το κέντρο»

Must Read

Δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές είναι ο απολογισμός από την χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας, που αφορούσε σε κλποπές και διαρρήξεις.

Όπως προέκυψε από τα ευρήματα της Ασφάλειας Αθηνών, εξαρθρώθηκαν έξι εγκληματικές ομάδες πολυεθνικού χαρακτήρα οι οποίες είχαν σχέσεις μεταξύ τους. Οι δράστες είχαν δημιουργήσει σπείρες, αλληλένδετες μεταξύ τους και αποτελούνταν από Αλβανούς, Μολδαβούς, Ρουμάνους, Αλγερινούς, Ιρανούς και Έλληνες. Κάποια από τα μέλη των συμμοριών, είχαν προφυλακιστεί σε προγενέστερο διάστημα και πλέον ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους.

«Μεγάλη επιχείρηση σε συνέχεια επιχειρήσεων που έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας, σε ξενοδοχεία και Airbnb στα οποία έμεναν κακοποιοί που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας», εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και συνέχισε:

«Χτυπούσαν ειδικά στα μετρό για πορτοφόλια, κλοπές και διαρρήξεις. Είχαν ρημάξει το κέντρο της Αθήνας. Ήταν 6 ομάδες από Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς, Έλληνες».

Ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε πως αυτοί είχαν προμηθευτεί με POS και χρέωναν τις κάρτες. «Προσπαθούμε να δούμε πού χρεωνόταν αυτά τα χρήματα. Μαζέψαμε 50 άτομα», κατέληξε ο πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This