Τραγωδία στην Πάτρα: Έχασε τη μάχη με την ζωή ο 13χρονος Παναγιώτης – Έπασχε από καρκίνο

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 13 χρονών, έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο επί τρία χρόνια.

Το άτυχο αγοράκι άφησε χθες την τελευταία του πνοή, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και οι θεράποντες γιατροί του Παιδοογκολογικού Τμήματος Αγλαΐα Κυριακού του είχαν δώσει μέρες ζωής, εκείνος συνέχιζε να ζει την κάθε στιγμή.

«Δεν τον έχω χορτάσει θέλω χρόνο ακόμα. Δεν μπορεί να αδειάσει τόσο γρήγορα η αγκαλιά μου. Μου έδινε ζωή και δύναμη. Ήταν η αναπνοή μου. Πάντα μου κρατούσε το χέρι και μου έλεγε ‘’θα τα καταφέρουμε’’», ήταν τα λόγια της μητέρας του, Βασιλικής Κόρακα.

Ποιός ήταν ο μικρός Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης την Κυριακή θα γίνονταν 13 ετών. Επρόκειτο για ένα παιδί γενναίο, που έκανε όνειρα για τη ζωή του. Αγαπούσε τη μουσική και το τραγούδι για αυτό και μάθαινε πιάνο.

Σε όλη του την περιπέτεια είχε δίπλα του τη μεγάλη οικογένεια της «Φλόγας», όπως και τη γιατρό του Συλλόγου Αφροδίτη Γκινοπούλου, η οποία του πρόσφερε κάθε δυνατή φροντίδα τόσο κατ’ οίκον όσο και στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παράλληλα, στο πλευρό του ήταν και το προσωπικό της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή Γαβριήλ Δημητρίου.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό Παναγιώτη, αύριο στην Αγία Παρασκευή Πλατανόβρυσης Αχαΐας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This