Άθλια μονταζιέρα και για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Must Read

Κάτι εξαιρετικά σάπιο υπάρχει στο βασίλειο Μητσοτάκη.

Η κοινωνία σήμερα συγκλονίζεται για άλλη μια φορά έπειτα από την φρικτή γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου μία νεαρή κοπέλα σφάχτηκε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Δεν θα μείνουμε στους ισχυρισμούς ότι ο ένας εκ των αστυνομικών ελέγχεται για βαρύτατο αδίκημα, με το ερώτημα μάλιστα της απόταξης. Εφόσον πάντως ισχύει η συγκεκριμένη αποκάλυψη, είναι αυτονόητο πως ένας εν δυνάμει διεφθαρμένος λειτουργός του νόμου, το τελευταίο που θα σκεφτεί, είναι να βοηθήσει ένα αθώο θύμα.

Θα στηλιτεύσουμε όμως με οργή, την μονταζιέρα που ενεργοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την γυναικοκτονία.

Η δολοφονία έγινε ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Ενώ η φωτογραφία – ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι το έγκλημα έγινε ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, δύο με τρία μέτρα από το αστυνομικό φυλάκιο, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – τι σύμπτωση – ισχυριζόντουσαν πως η δολοφονία έγινε 50 με 100 μέτρα μακριά! Με τον έτερο ισχυρισμό, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν είχαν οπτική επαφή με το σημείο!

Απλώς επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό. Ότι η αχαλίνωτη προστασία της κυβέρνησης από τα ΜΜΕ, εξελίσσεται σε εφιάλτη για την πατρίδα και την κοινωνία.

Ενδεικτικά δημοσιεύματα για την δολοφονία της νεαρής γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This