«Έχασε όλο το αίμα της, δεν θα την προλάβαινε ούτε το ΕΚΑΒ», λέει η φαρμακοποιός που έλεγξε τον σφυγμό της 28χρονης

Ποια ήταν η παρέμβασή της στον τόπο του εγκλήματος

Must Read

Ανατριχιαστικά είναι όσα είπε η φαρμακοποιός η οποία διατηρεί το φαρμακείο της πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και το μοιραίο βράδυ της περασμένης Δευτέρας έλεγξε τον σφυγμό της άτυχης Κυριακής ενώ παρείχε στους αστυνομικούς τα απαραίτητα για να προσπαθήσουν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όσα βίωσε. Όπως τόνισε, ακόμα και αν βρισκόταν το ΕΚΑΒ στο σημείο δεν θα προλάβαινε την κοπέλα καθώς το αίμα της έφυγε γρήγορα από το σώμα. 

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές καθόλου.

Εγώ αυτό που μου ζήτησαν οι αστυνομικοί έκανα, ζήτησαν αιμοστατικές γάζες, γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Με τόσες μαχαιριές, τι να σταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε.

Μου ζήτησαν τα παιδιά και έβαλα γάντια και είδα ότι δεν έχει σφυγμό. Μου το ζητήσανε, εγώ ψηλάφισα στο λαιμό και δεν είχε η κοπέλα. Όλες οι μαχαιριές θεωρώ… Η κοπέλα ήταν μπρούμητα, δεν είδα πού ήταν, αλλά από το αίμα… η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές.

Ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Ήταν η κυρία, η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω άκουσα που φώναζε για την κοπέλα “Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ”.

Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω μία πνοή. Α

Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, να ήταν το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο το αίμα που έφυγε γρήγορα που δεν ξέρω εάν θα προλάβαιναν το παραμικρό».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ο Χαρδαλιάς διέγραψε τον Σφακιανάκη – Οι δηλώσεις του πρώην της ΕΛ.ΑΣ για την νέα γυναικοκτονία

Κατάθεση αξιωματικού υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Της είπα πως δεν μπορεί να μπει σε περιπολικό και να καλέσει το 100»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This