Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισε με ψαλίδι τον σύντροφό της και τού έκαψε το σπίτι!

Και οι δυο τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της συμπρωτεύουσας

Must Read

Για ενδοοικογενειακή βία και εμπρησμό κατηγορείται μια γυναίκα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες, έπειτα από άγριο καβγά που «ξέσπασε» ανάμεσα στην κατηγορούμενη και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μια 53χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπως και ο 47χρονος σύντροφός της, με τον οποίο διαπληκτίστηκε στο σπίτι του. Η γυναίκα κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες με ψαλίδι και ένα σπασμένο γυαλί στον σύντροφό της, ο οποίος κατηγορείται ότι αντέδρασε χτυπώντας την.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η γυναίκα φέρεται να έβαλε φωτιά σε μία στοίβα από ρούχα του συντρόφου της, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το σπίτι του. Ως εκ τούτου, η 53χρονη παραπέμφθηκε για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία, ενώ ο 47χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This