Οργή και δάκρυα από την μητέρα της 28χρονης: «Την χτύπησε πισώπλατα, οι αστυνομικοί να γίνουν άνθρωποι για λίγο»

Εμφανίζεται πεπεισμένη πως ο δράστης θα σκότωνε την κόρη της όπου και αν την έβρισκε!

Must Read

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της. Η χαροκαμένη μάνα εμφανίζεται πεπεισμένη πως ο δράστης θα σκότωνε την κόρη της όπου και αν την έβρισκε! Παράλληλα, ανατριχιάζει όταν λέει πως ο δολοφόνος την μαχαίρωσε πισώπλατα καθώς δεν είχε το θάρρος να την κοιτάξει στα μάτια.

«Θα το έκανε ούτως ή άλλως. Είτε στο σπίτι της είτε στο αστυνομικό τμήμα θα την έβρισκε και θα την σκότωνε. Γι αυτό τον άνθρωπο το κάθαρμα θέλω να πω ότι δεν είχε το θάρρος ούτε να την αντικρίσει στα μάτια να το κάνει. Πισώπλατα το έκανε. Ύπουλα και πισώπλατα Δεν είχε το θάρρος. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές και όχι αυτοί. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας εκμεταλλεύονται», ανέφερε, μιλώντας στο STAR.

Με την φωνή της να «σπάει» από τα δάκρυα συνέχισε:

«Άνδρας δεν είναι αυτός που μαχαιρώνει ένα κορίτσι που ζήτησε βοήθεια. Μίλησε το παιδί μου είπε “χάνομαι, βοήθεια”. Γιατί αυτός μου άδειασε την αγκαλιά μου; Γιατί του είπε όχι και έπρεπε να φύγει. Ήταν τόσο όμορφη και τόσο καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό το «αχ» θα με στοιχειώνει».

Η μητέρας της νεαρής ήταν αμείλικτη για την συμπεριφορά των αστυνομικών.

«Αυτή η γυναίκα η αστυνομικός φοβήθηκε μην σπάσει κανένα πρωτόκολλο; Βλέπεις ένα κορίτσι που συζητάει βοήθεια. Βγάλε το σακάκι σου και τον βαθμό σου και γίνε άνθρωπος. Και πες “κορίτσι μου κάτσε να πιείς ένα ποτήρι νερό”».

Καταλήγοντας η γυναίκα δεν άντεξε και ξέσπασε σχετικά με τις δολοφονίες που έχουν ως θύματα γυναίκες.

«Γιατί οι άνδρες να μπορούν να μας αλλάζουν σαν τα πουκάμισα να πας παρατάνε κι εμείς όταν λέμε όχι να μας βρίσκουν είτε βιασμένες ή σκοτωμένες ή σφαγμένες ή χτυπημένες; Πόσες γυναίκες δικαιώθηκαν; Πόσες συλληφθήκανε οι δολοφόνοι, οι βιαστές οι κακοποιητές. Πόσοι μείνανε μέσα στη φυλακή με ισόβια και τα ισόβια ήταν όντως ισόβια; Προσπαθούμε να ζητήσουμε τα αυτονόητα; Να έχουμε σεβασμό από ποιους; Σε ποια χώρα ζούμε; Σε ποια χώρα ζούμε και ζητάμε την δικαίωσή μας ως γυναίκες; Ως άνθρωποι; Θέλω να πω εγώ έχω ένα παιδάκι άρρωστο είναι 14 ετών και έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν θέλω να το στενοχωρώ και κάνω κουράγιο. Με ρωτάει. Βλέπει στο ίντερνετ, βλέπει στην τηλεόραση και το σπίτι γεμάτο φωτογραφίες της αδερφής της και με ρωτάει γιατί την αγαπούσε πολύ».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Νέα ολιγωρία στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Είπαν σε οδηγό λεωφορείου να καλέσει το 100 για να κατεβάσει ενοχλητικούς επιβάτες!

Αστυνομικοί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων δεν επιτρέπουν στον κόσμο να αφήνει λουλούδια για την 28χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This