«Ραλίστας» ντίρλα μοίρασε φάσκελα σε αστυνομικούς που ήθελαν να του κάνουν έλεγχο!

Must Read

Τη σκηνή από την ελληνική ταινία «Η Σοφερίνα», με τη Μάρω Κοντού να περιγράφει ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου ότι απάντησε στο σήμα του τροχονόμου να σταματήσει με την… ελληνοπρεπέστατη χειρονομία με ανοιχτά τα πέντε δάχτυλα, μιμήθηκε ένας μεθυσμένος 25χρονος στη Μεσσαρά του Ηρακλείου.

Όταν αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ο επίδοξος «ραλίστας» τους «φιλοδώρησε» και με ένα μεγαλοπρεπές… φάσκελο και διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς!

Η καταδίωξή του κράτησε δύο ολόκληρες ώρες και πήρε τέλος ύστερα από 12 χιλιόμετρα, όταν ο 25χρονος έφτασε πια στο χωριό του. Όταν, μάλιστα, τον συνέλαβαν, ο νεαρός άρχισε να σπρώχνει, να φτύνει και να κλοτσάει τους αστυνομικούς, βρίζοντας τις οικογένειές τους και απειλώντας ότι θα τους… διώξει από το Σώμα!

Ο 25χρονος, ο οποίος συνέχισε το «σώου» του και το κρατητήριο, όπου έβρισε και πέταξε ένα μπουκάλι νερό σε έναν Πακιστανό κρατούμενο επειδή τον… κοίταξε, τελικά παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This