Σέρρες: «Ηρωικός» υπάλληλος αποδείχθηκε ότι… σκηνοθέτησε απόπειρα ληστείας!

Must Read

Μόνο σπάνιο δεν είναι το φαινόμενο εργαζόμενοι να καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας, προκειμένου να «καλύψουν» τα χρηματικά ποσά που έκλεψαν από τη δουλειά τους.

Όμως, υπάλληλος επιχείρησης στην πόλη των Σερρών, όχι μόνο «σκηνοθέτησε» απόπειρα ληστείας την ώρα της εργασίας του, αλλά ισχυρίστηκε και ότι κατάφερε να την αποτρέψει!

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από έναν κουκουλοφόρο που επιχείρησε να τον ληστέψει με την απειλή λοστού, υποστήριξε, όμως, ότι κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο ληστή, χωρίς εκείνος να καταφέρει να πάρει χρήματα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια, και το θύμα της επίθεσης έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του άγνωστου δράστη της απόπειρας ληστείας. Η συνέχεια, όμως, τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία του ήταν… «μαϊμού»!

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του, οι αστυνομικοί διέκριναν κάποια κενά στους ισχυρισμούς του και στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις τους ο υπάλληλος έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι σκαρφίστηκε την απόπειρα ληστείας για να μπορέσει να… παραιτηθεί από τη δουλειά του λαμβάνοντας αποζημίωση, με αιτιολογικό ότι το εργασιακό του περιβάλλον είναι… επικίνδυνο!

Έτσι, ο εισαγγελέας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και της άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This