Παρασκευή 25/6/2021

Σέρρες: «Ηρωικός» υπάλληλος αποδείχθηκε ότι… σκηνοθέτησε απόπειρα ληστείας!

Μόνο σπάνιο δεν είναι το φαινόμενο εργαζόμενοι να καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας, προκειμένου να «καλύψουν» τα χρηματικά ποσά που έκλεψαν από τη δουλειά τους.

Όμως, υπάλληλος επιχείρησης στην πόλη των Σερρών, όχι μόνο «σκηνοθέτησε» απόπειρα ληστείας την ώρα της εργασίας του, αλλά ισχυρίστηκε και ότι κατάφερε να την αποτρέψει!

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από έναν κουκουλοφόρο που επιχείρησε να τον ληστέψει με την απειλή λοστού, υποστήριξε, όμως, ότι κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο ληστή, χωρίς εκείνος να καταφέρει να πάρει χρήματα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια, και το θύμα της επίθεσης έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του άγνωστου δράστη της απόπειρας ληστείας. Η συνέχεια, όμως, τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία του ήταν… «μαϊμού»!

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του, οι αστυνομικοί διέκριναν κάποια κενά στους ισχυρισμούς του και στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις τους ο υπάλληλος έπεσε σε αντιφάσεις. Τελικά, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι σκαρφίστηκε την απόπειρα ληστείας για να μπορέσει να… παραιτηθεί από τη δουλειά του λαμβάνοντας αποζημίωση, με αιτιολογικό ότι το εργασιακό του περιβάλλον είναι… επικίνδυνο!

Έτσι, ο εισαγγελέας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και της άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ