«Δύσκολο να μην μπορείς να πας ούτε σούπερ μάρκετ» – Η Μάρτζυ Λαζάρου, σύζυγος του διαιτητή Παπαπέτρου μιλά για τις απειλές που δέχονται

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία»

Must Read

Για τις δυσκολίες ως σύζυγος διαιτητή και ειδικά κάποιου που δέχεται απειλές, μίλησε η Μάρτζυ Λαζάρου. Η δημοσιογράφος και σύζυγος του διαιτητή ποδοσφαίρου Τάσου Παπαπέτρου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί η οικογένειά της.

«Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά», ανέφερε και συνέχισε: «Έχω εξοικειωθεί με αυτό, ο φόβος ήταν 50-50. Όταν τον γνώρισα ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον γνώρισα έτσι. Είναι κάτι οικείο που δεν ξέρεις που θα φτάσει. Είχες το φόβο και επειδή έχουμε παιδί, αν ήμουν εγώ με τον Τάσο μόνοι μας θα ήταν αλλιώς. Είχαμε προστασία, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί, ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς, όχι τόσο για εκείνον, είναι κάτι που κι αυτός δεν το αντέχει».

Ερωτηθείσα αν έχει ζητήσει από τον Τάσο Παπαπέτρου να εγκαταλείψει την διαιτησία απάντησε αρνητικά. «Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει, γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής, από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση, δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ».










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This