Άγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ

Ο σκοπός φέρεται να μην έκανε απολύτως τίποτα για να αποσοβήσει τη δολοφονική επίθεση

Must Read

Οι πρώτες ενδείξεις για παραλείψεις και ολιγωρίες από την αξιωματικό υπηρεσίας και από τον υπό απόταξη σκοπό στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, που οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, ήδη διαφαίνονται, παρότι η έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από την προκαταρκτική έρευνα των αξιωματικών της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, φαίνεται, μέχρι στιγμής, να προκύπτουν για την επόπτρια, την οδηγό της αξιωματικού, αλλά και τον τηλεφωνητή του κέντρου Άμεσης Δράσης το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, αλλά δεν αποκλείεται στις κατηγορίες να προστεθεί το αδίκημα της παράληψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, ο οποίος και απομακρύνθηκε από τη θέση του, φαίνεται να μην έχει άμεση ευθύνη, καθώς ενημερώθηκε για το περιστατικό αμέσως μετά τον θάνατο της κοπέλας.

Τα στελέχη διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων πήραν κατάθεση από τον φίλο της Κυριακής, που ήταν μαζί της, όταν έγινε η δολοφονική επίθεση και από τα όσα είπε, προκύπτουν σαφείς ενδείξεις απραξίας από τον σκοπό του ΑΤ, ο οποίος περιγράφεται πως δεν ενήργησε σε καμία χρονική φάση για να την αποσοβήσει. Ο σκοπός φέρεται να έμεινε αδρανής και να μη βγήκε καν από το φυλάκιο, παρά μόνο όταν η 28χρονη έπεσε νεκρή μπροστά του, παρά το γεγονός ότι εκλιπαρούσε για βοήθεια τόσο εκείνη, όσο και από ο συνοδός της.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This