Τι λέει ο πατέρας των νεαρών αδελφών που δέχθηκαν «τυφλή» δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Must Read

Ανατριχίλα προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η είδηση ότι σημειώθηκε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με θύματα δύο αδέλφια, 23 και 19 ετών.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί βρίσκονται στην οδό Δεκελείας 71 όταν σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο, βγήκαν 4 άγνωστοι και τους επιτέθηκαν απρόκλητα με μεταλλικούς λοστούς και μαχαίρια. Την στιγμή που του χτυπούσαν οι άγνωστοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά των θυμάτων.

Νέο οπαδικό επεισόδιο – Στο νοσοκομείο δύο αδέλφια που μαχαιρώθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια




 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες και το συμβάν έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.




Τι λέει ο πατέρας των θυμάτων

Μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο πατέρας τους τόνισε ότι οι γιοι του δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο ενώ δεν έχουν πάει σε αγώνα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο πατέρας, ο ίδιος και ο μικρότερος γιος του μένουν στην επαρχία, στην Πελοπόννησο και ήρθαν στην Αθήνα να δουν τον 23χρονο που εργάζεται εδώ. Το συγκεκριμένο βράδυ της επίθεσης είχαν πάει οικογενειακώς για φαγητό και γύρω στις 12 τα αδέρφια πήγαν για ένα ποτό και είπαν στο πατέρα τους ότι θα γυρίσουν σπίτι με τα πόδια περίπου μία ώρα αργότερα.

Ο πατέρας έλαβε ένα τηλεφώνημα περίπου στις 2 το πρωί από τον ένα γιο του ο οποίος τον ενημέρωνε για το χτύπημα και την κατάστασή τους. Ο ίδιος πήγε στην κεντρική πλατεία όπου είχαν καταφύγει τα παιδιά και τους είδε μέσα στα αίματα. Εντύπωση προκαλεί πως το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά από την πλατεία αλλά και κεντρικό δρόμο όταν οι νεαροί επέστρεφαν στο σπίτι τους από την νυχτερινή τους διασκέδαση. Οι άγνωστοι κατάφεραν χτυπήματα με σιδηρολοστούς στο κεφάλι των παιδιών και με μαχαίρι στον μηρό! Ο 19χρονος έχει δύο μαχαιριές στο πόδι ενώ ο 23χρονος μία μαχαιριά στο πόδι.

Σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών, οι νεαροί δεν δείλιασαν αλλά κοίταξαν στα μάτια τους δράστες και αυτό τους έσωσε. «Ευτυχώς, ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας», τόνισε ο πατέρας σχετικά με τον τραυματισμό που θα μπορούσε να είναι μοιραίος.

Καταλήγοντας, ο ίδιος καταγγέλλει όσους πήραν την απόφαση να κλείσουν τα γήπεδα, με αποτέλεσμα τα περιστατικά οπαδικής βίας να σημειώνονται στους δρόμους αλλά και τους δημοτικούς άρχοντες της περιοχής που δεν έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος, θεωρεί πως το «χτύπημα» είναι τυχαίο και «τυφλό» και τα παιδιά δεν αποτελούσαν στόχο.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This