Επιχείρηση διάψευσης της Καρυστιανού από την Αδειλίνη – Πέταξε το μπαλάκι στη Βουλή για τη δίωξη Καραμανλή

«Από τον αβάστακτο πόνο τους και την οργή τους με παρερμήνευσαν»

Must Read

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέστη την Τετάρτη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το έγκλημα στα Τέμπη. Η Γεωργία Αδειλίνη διέψευσε τα λεγόμενα της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μου είπε να επισκεφτώ μια εκκλησία για να με βοηθήσει».

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου, η Εισαγγελέας έκανε λόγο για «κύμα λαϊκισμού» που επικρατεί πλέον στην κοινωνία και έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις κατηγορίες των συγγενών των θυμάτων για «αναλγησία» εκ μέρους της.

«Από τον αβάστακτο πόνο τους και την οργή τους με παρερμήνευσαν. Είμαι με το μέρος των θυμάτων των Τεμπών» υποστήριξε η Γεωργία Αδειλίνη.

Δείτε το βίντεο

«Η Βουλή είναι αρμόδια για την άσκηση δίωξης κατά υπουργών»

Μάλιστα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πέταξε το μπαλάκι στη Βουλή για τη δίωξη του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τονίζοντας ότι «και ο πρωτοετής φοιτητής της νομικής γνωρίζει ότι μόνο η Βουλή είναι αρμόδια για την άσκηση δίωξης κατά υπουργών, υφυπουργών κλπ για ποινικά αδικήματα που διέπραξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

Αναφορικά με τα έργο της δικαιοσύνης στην υπόθεση, η Γεωργία Αδειλίνη δήλωσε ότι «σε οποιαδήποτε έρευνα συναντήσει δικαστικός ή εισαγγελικός λειτουργός στοιχεία ποινικής ευθύνης υπουργού υποχρεούται αμελλητί να τα διαβιβάσει στη Βουλή χωρίς να μπορεί να τα αξιολογήσει. Δεν μπορεί να τα κρίνει. Και να ήθελε η δικαιοσύνη, δεν θα μπορούσε να έχει συγκαλύψει».

«Οι επικρίσεις αυτές ιδίως όταν εκπορεύονται από πολιτικούς και νομικούς κύκλους γίνονται εκ του πονηρού για να εμπλέξουν τη δικαιοσύνη σε ζητήματα ποινικής ευθύνης υπουργών που δήθεν οφείλει να διερευνήσει και σκοπίμως δεν το πράττει» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This