Το αυστηρό μήνυμα του χαροκαμένου πατέρα Νίκου Πλακιά στην Ιωάννα Μάνδρου!

Μετά τη σκληρή απάντηση στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Must Read

Ο χαροκαμένος πατέρας των Τεμπών αφού «άδειασε» την Αδειλίνη και ουσιαστικά   διέψευσε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, επανήλθε με ένα μήνυμα προς τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου, καθώς τού έκανε θλιβερή εντύπωση η συμπεριφορά της στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. 

Ο πατέρας που έχασε στο έγκλημα των Τεμπών δίδυμα κορίτσια και ανιψιά, πονά και δεν συγχωρεί τα σκληρά λόγια και τη ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στα πεθαμένα παιδιά, τόσο των εμπλεκόμενων, όσο και των πολιτικών και κοινωνικών φορέων. Αυτό που τού έκανε μεγάλη εντύπωση, τήν οποία και αποτύπωσε σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά της Ιωάννας Μάνδρου, που με «ένα υπεράνω ύφος» έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας σε νέα παιδιά. Δεν δίστασε να αφήσει ο κ. Πλακιάς να εννοηθεί ότι, η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη από την κ. Αδειλίνη ξέρει την αλήθεια…

Το όλο νόημα μήνυμά του

«Και αφού τα βάζουμε σιγά σιγά στην σειρά να τα πούμε όλα, γιατί κάποτε σε αυτό το κράτος πρέπει να λάμψει η αλήθεια και το φως. Εκείνη την ημέρα που πήγα στο δικαστικό κάτω στη είσοδο ήταν αυτή η Κυρία με το μπλε φόρεμα που πήρε την συνέντευξη της Κυρίας Αδειλίνης η γνωστή δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου που με ένα ύφος υπεράνω αγόρευε σε πέντε έξι νεαρούς και νεαρές που την ακούγανε με τεράστια αφοσίωση που μου έκανε εντύπωση. Τα έφερε έτσι η ζωή που σήμερα άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα πάντα είναι ένας αλυσιδωτός κρίκος. Λυπάμαι όμως Κυρία Ιωάννα γιατί έχετε και μια δίδυμη αδερφή την Χριστίνα όπως είχα και εγώ τα κορίτσια μου την Χρύσα και την Θώμη. Θα περίμενα έστω και λίγο να μας σεβαστείτε και να μην πάρετε μέρος σε τέτοιες συζητήσεις για να αυτοπροβάλλεται τον εαυτό σας και να συμμετάσχετε σε απαντήσεις που ήδη γνώριζαν τις ερωτήσεις. Απο όλο τον κόσμο έχω πάρει μνμ αγάπης από οικογένειες δίδυμων. Από εσάς πήρα το απόλυτο 0. Μακάρι να έχω κάνει λάθος αλλά δεν νομίζω γιατί το ένστικτο του Πατέρα που του δολοφόνησαν τα παιδιά δύσκολα κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

Αποστομωτική απάντηση του Νίκου Πλακιά στην Αδειλίνη: «Εκείνη την ημέρα δεν καταλάβατε ποιος είμαι» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κουράγιο άξιε κύριε Νίκο Πλακιά, είμαστε πολλοί μαζί σου.
    Τα σκουλίκια δεν αλλάζουν, σκουλίκια θα μείνουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This