Υπόθεση Αλεξανδρούπολης: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

«Σκοπός της οικογένειας δεν είναι να εκδικηθεί αλλά να προστατέψει το παιδί»

Must Read

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του καθηγητή που φέρεται να παρενοχλούσε την 17χρονη μαθήτριά του, στην Αλεξανδρούπολη. Η αναβολή οφείλεται στην απουσία της μαθήτριας από την ακροαματική διαδικασία, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο καθηγητής Βιολογίας θα οδηγηθεί εκ νέου για την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου στο αυτόφωρο Τριμελές Δκαστήριο Αλεξανδρούπολης, κατηγορούμενος για απειλή της διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Σκοπός της οικογένειας δεν είναι να εκδικηθεί αλλά να προστατέψει το παιδί»

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της ανήλικης, Αργύρη Δεμερτζή, συνεχίζουν να ισχύουν οι περιοριστικοί όροι στον καθηγητή να μην πλησιάζει το σχολείο και την μαθήτρια. Μάλιστα, αναμένεται να αιτηθεί η δίκη να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών με σκοπό την προστασία του κοριτσιού.

Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε γνωστό πως το το δικαστήριο θα εξετάσει το αίτημα που κατατέθηκε από την πλευρά της οικογένειας της ανήλικης, να υπάρξει ψυχιατρική παρακολούθηση του εκπαιδευτικού. «Σκοπός της οικογένειας δεν είναι να εκδικηθεί αλλά να προστατέψει το παιδί. Σκοπός επίσης, είναι να προκύψει αν άνθρωπος αυτός έχει σώας τας φρενας ή όχι και από κει και πέρα να υπάρξει μια σωστή αντιμετώπιση», επεσήμανε ο κ. Δεμερτζής και συνέχισε:

«Ερωτηματικό παραμένει το πώς μέχρι σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά κάτι που θα εξετασθεί στην πορεία».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This