Ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων τρώει κανονικά, δεν έχασε την όρεξη του! – Τού γύρισαν την πλάτη οι συγγενείς του!

Δημιουργεί συνέχεια εντάσεις και θέλει να φύγει - Δεν θέλει να γυρίσει στις φυλακές Κορυδαλλού

Must Read

Σε αμόκ εξακολουθεί να βρίσκεται ο δράστης της φρικτής δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Με δεμένα τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι του Τζάνειου νοσοκομείου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος ο οποίος σπάει συνεχώς πράγματα και ζητά να φύγει. 

Την ίδια ώρα, διορίσθηκε από την 25η Ανακρίτρια ο πραγματογνώμονας – ψυχίατρος ο οποίος αναμένεται να δώσει απάντηση στο αν ο δολοφόνος της 28χρονης κοπέλας έχει τελικά ή όχι σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Ο 39χρονος νοσηλεύεται σε ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους, ιδιαίτερα ανήσυχος, και έτσι οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τόν αντιμετωπίσουν ως μία ψυχιατρική περίπτωση και να τόν περιορίσουν, δένοντας τα χέρια και τα πόδια του στο κρεβάτι με μία σχετική ελευθερία κινήσεων, έτσι ώστε να μπορεί να ζητήσει κάτι αν χρειαστεί από τους φρουρούς που τον επιτηρούν. Ζήτησε να τόν μεταφέρουν από το Τζάνειο και να πάει κάπου αλλού, όχι στη φυλακή όμως, επιμένει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο κελί. Έφαγε κανονικά και ζήτησε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, κάτι που δεν επιτρέπεται.

 

Παράλληλα, η οικογένειά της αδικοχαμένης Κυριακής ισχυρίζεται ότι ο δράστης τα έχει… «τετρακόσια», ενώ και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Δεν τόν θέλουν ούτε οι συγγενείς του!

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής παραμένει φρουρούμενος από εξωτερικούς αστυνομικούς του Κορυδαλλού, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι ανήσυχος, δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και θέλει να φύγει.

 




 

Την ίδια ώρα και οι δικοί του άνθρωποι, του έχουν γυρίσει την πλάτη και στέκονται απέναντί του: «Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ότι και να πούμε ο … θα είναι δολοφόνος μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό, δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε συγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε και εμείς μαζί τους» ανέφερε στενός συγγενείς του. Ο 39χρονος ήταν απόλυτα χειριστικός απέναντι στην Κυριακή και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την 8σέλιδη επιστολή που τής είχε δώσει, και ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, η Κυριακή είχε μαζί της την 8σέλιδη επιστολή, το μοιραίο βράδυ που πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να την δείξει στους αστυνομικούς. Τής έγραφε μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π….; Γιατί δεν με θέλεις; Σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

 

 

Ο πατέρας της Κυριακής ζητά να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες για τη δολοφονία της κόρης του. Αυτό είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων στην κατάθεση του χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα για τις ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

 




 

Διαβάστε ακόμα:

Η 8σέλιδη επιστολή του 39χρονου δολοφόνου στην Κυριακή: «Γιατί μου λες ψέματα; Γιατί δεν με θέλεις;» 

Ο 39χρονος φονιάς της Κυριακής το «παίζει» τρελός – Τον έχουν δεμένο με ιμάντες στο κρεβάτι του στο «Τζάνειο» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This