«Στείλαμε μήνυμα και πήραμε τηλέφωνα αλλά δεν το σηκώνουν» λέει ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου – Τι απαντά ο πατέρας του 19χρονου θύματος

Έχει ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία, δεν έχει καταθέσει ακόμα - Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Must Read

Ξεκίνησε η προανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του θανάσιμου τροχαίου που έγινε τον Μάρτιο στο Μενίδι με εμπλοκή του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου και τραγική συνέπεια τον χαμό ενός 19χρονου παλικαριού.

Ο πατέρας του καλλιτέχνη μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» για τις προσπάθειες για επικοινωνία με την οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού.

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα τελικά στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν. 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα», είπε.

Μιλώντας για τον γιο του είπε πως πηγαίνει σε ψυχολόγο και είναι σε άσχημη κατάσταση.

«Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά ακόμη ψυχολογικά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν» είπε.




Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε είπε οργισμένος πως «ποτέ δεν επικοινώνησε ο τραγουδιστής μαζί μου και ούτε θέλω. Δεν θέλω τίποτα από αυτούς, ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να με γνωρίσουν».

Η οικογένεια του νεαρού τονίζει πως ο τραγουδιστής φέρει ευθύνη για το τροχαίο.




Διευκρινίσεις για την επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων οικογενειών έδωσε ο  δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης.

«Έγινε προσπάθεια από τον ίδιο τον Γιάννη να επικοινωνήσει με τις οικογένειες και των 2 ατόμων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, και αυτού που χάθηκε και αυτού που επέζησε με τον οποίο ήταν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου».

Τέλος, σχετικά με την δικαστική διαδικασία ανέφερε πως «δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική έρευνα, μπορεί να πάρει και μερικούς μήνες, το σημαντικό είναι να αποδειχθεί τι ακριβώς συνέβη. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν έχει καταθέσει ακόμη».




Δείτε επίσης:

Ξεκίνησε η προανάκριση για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Δεν έχει κληθεί για κατάθεση ακόμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This