Προκλητικός στην απολογία του ο 39χρονος που σκότωσε την Κυριακή

Διαψεύδει η οικογένεια - Τι λέει η δικηγόρος, Έλενα Τζούλη για τις μαχαιριές στην 28χρονη

Must Read

Προκλητικός και χυδαίος ήταν στην απολογία του 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για όσα ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή σχετικά με το άνανδρο και αποτρόπαιο έγκλημα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς, αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες, και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» ανέφερε στην απολογία του ο δράστης ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος από ισχυρή δύναμη σε ειδικό θάλαμο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο




Όμως, αποκαλύφθηκε ένα ακόμα μέρος της απολογίας του το οποίο είναι τουλάχιστον προκλητικό και δείχνει και την ασέβεια του προς το πρόσωπο της δολοφονημένης Κυριακής.

Ο εγκληματίες φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, πως μια μέρα πριν δολοφονήσει την 28χρονη είχαν συναντηθεί και είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

«Με την Κυριακή είχαμε βρεθεί και την προηγούμενη ημέρα. Μιλήσαμε και συνευρεθήκαμε ερωτικά. Είχαμε χωρίσει αλλά μιλούσαμε ακόμα», φέρεται να ανέφερε.

Δείτε βίντεο:




Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας διαψεύδει όσα είπε ο 39χρονος και τονίζει πως το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο.

«Η πέμπτη μαχαιριά ήταν η θανατηφόρα»

Την ίδια στιγμή, η δικηγόρος της μητέρας, της αδελφής και του πατριού της Κυριακής, Ελένη Τζούλη αποκάλυψε στο Tlive πως «η πέμπτη μαχαιριά, στο στήθος, ήταν και η θανατηφόρα για την Κυριακή. Άρα, υπήρχε χρόνος για τον φρoυρό να αντιδράσει».

Συνεχίζοντας ανέφερε:

«Η μητέρα της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να διαχειρισθεί το σοκ. Όλα αυτά που ακούγονται, είναι ψεύδη. Λέγονται για να βοηθήσουν τη θέση του δράστη. Ο 39χρονος είχε λάβει μόνο κατασταλτικά φάρμακα. Είχε πλήρη αντίληψη του τι έκανε».

 







Δείτε επίσης:

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να καταθέσουν οι έξι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Το παραλήρημα του 39χρονου από το «Τζάνειο»: «Λύστε με, θέλω να φύγω, δεν θέλω να μπω φυλακή ή ψυχιατρείο!»

Ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων τρώει κανονικά, δεν έχασε την όρεξη του! – Τού γύρισαν την πλάτη οι συγγενείς του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This