Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο σκοπός στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων κοιτάζει τον 39χρονο να σφάζει την Κυριακή

Φαίνεται έξω από το κουβούκλιο και η 28χρονη μπροστά του σε απόσταση 5 μέτρων

Must Read

Μια σοκαριστικἠ φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή από την στυγερή δολοφονία της Κυριακής Γρίβα. Διακρίνεται καθαρά ο φρουρός του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων να κοιτάζει τον 39χρονο πρώην σύντροφο της 28χρονης να την σφάζει και να παραμένει άπραγος.

Ο σκοπός φαίνεται έξω από το κουβούκλιο και η άτυχη γυναίκα μπροστά του σε απόσταση 5 μέτρων να δέχεται την επίθεση του δολοφόνου με μαχαίρι σε κατάσταση αμόκ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο φρουρός του ΑΤ είναι υπόδικος για έκδοση πλαστών ταυτοτήτων. Η επέμβασή του το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής έγινε όταν ο 39χρονος έπεσε στο έδαφος μετά τον αυτοτραυματισμό του. Δεν του πέρασε χειροπέδες, αλλά μόνον κλώτησε το μαχαίρι που κρατούσε.

Δείτε το βίντεο




 

Δικηγόρος οικογένειας Κυριακής Γρίβα: «Υπήρχε ο χρόνος αντίδρασης από τον φρουρό και ούτε αυτό έγινε!» 

Για σωρεία λαθών και παραλείψεων των αστυνομικών οργάνων που ήταν παρόντα στη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων κάνει λόγο η δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Έχουμε ένα νέο κορίτσι το οποίο μεταβαίνει έντρομο στο αστυνομικό τμήμα, φέρει μαζί του και το γράμμα για να αποδείξει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, έκανε το αυτονόητο. Το αυτονόητο που θα μπορούσε να κάνει κάθε άνθρωπος που μπορεί να κινδυνεύει. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Τελεία. Δεν υπάρχει δικαιολογία» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Tlive η Ελένη Τζούλη, συνήγορος της μητέρας, αδελφής και του πατριού της 28χρονης, μέσω της οποίας θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής για υποστήριξης της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις εντός 5 ημερών, για την έρευνα που διεξάγεται σε βάρος τους, ενώ στην ανακοίνωση της πληρεξούσιας δικηγόρου, τονίζεται ότι «κατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία».

Η συνήγορος της οικογένειας αναφερόμενη στην 23χρονη αστυφυλακίνα που εκτελούσε χρέη αστυνομικού ασφαλείας, επεσήμανε ότι δεν την ρώτησε καν το όνομά της ή το όνομα του ατόμου που την απειλούσε και δεν ενημέρωσε τον διοικητή.

Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται ότι η θανατηφόρα μαχαιριά για την 28χρονη ήταν η πέμπτη που δέχτηκε από τον δράστη, μπροστά στον σκοπό του αστυνομικού τμήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής που επικαλείται ιατροδικαστικές πηγές, οι προηγούμενες μαχαιριές θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν χειρουργικά, αν κάποιος είχε αποτρέψει τον δράστη.

«Ο φρουρός παραμένει μέσω και παρά το ότι είναι ένοπλος, παρακολουθεί το συμβάν. Δεν βγαίνει έξω, δεν κάνει χρήση του όπλου του» σημειώνει η κ. Ελένη Τζούλη προσθέτοντας ότι υπήρχε χρονικό περιθώριο να αντιδράσει ο φρουρός, προκειμένου να σωθεί το θύμα.

Αναφερόμενη στην οικογένεια της 28χρονης, η δικηγόρος σημείωσε ότι τους είχε απασχολήσει η βίαιη συμπεριφορά του δράστη στο παρελθόν και την προέτρεπαν να απομακρυνθεί. «Υπάρχει και ο φόβος» τόνισε για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας και συμπλήρωσε ότι μετά από αυτό το περιστατικό θα είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι η ελληνική αστυνομία θα τις προστατέψει…




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This