Επιτυχία Καιρίδη! Ουρές 7 χιλιομέτρων στον Έβρο με Τούρκους τουρίστες

Στην γέφυρα μεταξύ Βρυσούλα - Πέπλος λίγο πριν το Τελωνείο των Κήπων

Must Read

Οργή επικρατεί στον Έβρο για τις ορδές Τούρκων που καταφτάνουν στην περιοχή εκμεταλλευόμενοι την βίζα Καιρίδη. Η κατάσταση είναι απελπιστική με ουρές χιλιομέτρων να προκαλούν ασφυξία και μποτιλιάρισμα εκατοντάδων αυτοκινήτων από την γειτονική χώρα.

Στην ανάρτηση του e-evros αναφέρονται, μεταξύ άλλων:

«Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην γέφυρα μεταξύ Βρυσούλα – Πέπλος, λίγο πριν το Τελωνείο των Κήπων.

Η ουρά εκτείνεται σε απόσταση που φτάνει τα 6-7 χιλιόμετρα, πυκνώνοντας την κυκλοφορία και προκαλώντας μια μεγάλη ταλαιπωρία για όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στον δρόμο.

Σε άλλα νέα, εμείς θα πληρώσουμε 380.000 ευρώ για μαγνητάκια και φυλλάδια προκειμένου να προσελκύσουμε κόσμο σε ένα μέρος που δεν έχει ούτε τις βασικές τουριστικές υποδομές.»

Πηγή φωτό: Facebook e-evros

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This