Πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης γιατί… τσακώθηκε με υπάλληλο – Χειροπέδες σε τρία άτομα

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας 31 ετών τσακώθηκε με υπάλληλο της επιχείρησης και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στην αυλή του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε άλλα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο περιστατικό.

Πρόκειται για έναν 41χρονο ο οποίος μαζί με τον δράστη έκρυψαν το όπλο στη θαμνώδη τοποθεσία όπου εντοπίστηκε και για έναν 26χρονο στο σπίτι του οποίου κρύφτηκαν οι δύο προαναφερθέντες για τις επόμενες ώρες, μέχρι να συλληφθούν.

Μάλιστα στο σπίτι του 26χρονου, που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

Το περιστατικό με πυροβολισμό εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων που θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για υπόθαλψη εγκληματία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This