Δικηγόρος οικογένειας Κυριακής: «Η κάμερα καταγράφει την τελευταία μαχαιριά και όχι τις προηγούμενες τέσσερις»

Must Read

Την εκτίμηση πως η 28χρονη Κυριακή Γρίβα θα είχε σωθεί, αν ο φρουρός είχε αντιδράσει εγκαίρως, από την στιγμή που δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, εξέφρασε η δικηγόρος της οικογένειας της, Ελένη Τζούλη, κάνοντας παράλληλα λόγο για τις κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και το υλικό που έχει φτάσει στα χέρια της.

«Αν υποθέσουμε ότι η κάμερα που κατέγραφε, είχε τεθεί σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, τότε αυτό είναι άλλο παράλογο και μένει να διευκρινιστεί ποιός έδωσε αυτή την εντολή και δεν κατέγραφε η κάμερα σε συνεχόμενη λειτουργία», είπε αρχικά η δικηγόρος και συνέχισε: «Απλά περίπτερα έχουν κάμερες συνεχούς καταγραφής για λόγους ασφαλείας. Είναι απορίας άξιο πώς ένα Αστυνομικό Τμήμα προχωρά σε αυτήν την κίνηση, με αποτέλεσμα να λείπουν κρίσιμα δευτερόλεπτα. Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι τις προηγούμενες τέσσερις».

«Καταδικάζουμε την πλήρη αδράνεια»

Η ίδια επεσήμανε πως χθες πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. «Υποβάλαμε τεχνικά και εξειδικευμένα αιτήματα εγγράφως. Διορίσαμε τεχνικό σύμβουλο, ψυχίατρο, προκειμένου να εποπτεύει και να βρίσκεται στην ιατρική πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά στον δράστη-μακελάρη», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Το οπτικοακουστικό υλικό κόβεται στο κρίσιμο δευτερόλεπτο. Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές. Αν ήταν όλες οι μαχαιριές, θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση έχει ζητηθεί το υλικό από τις κάμερες όλης της γειτονιάς». Μάλιστα, η κ.Τζούλη επεσήμανε πως το υλικό που έλαβε από τις Αρχές, είχε πρόβλημα και δεν άνοιγε, ενώ αντιμέτωπη με το ίδιο πρόβλημα βρέθηκε και η ανακρίτρια, γεγονός που μένει να ερευνηθεί.

«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό και των υπόλοιπων αστυνομικών οργάνων που εδέησαν και κατέβηκαν. Μάλιστα η επόπτρια κοντοστέκεται, σταματά και βγάζει το κινητό από την τσέπη χαλαρά. Σε αυτή την υπόθεση καταδεικνύουμε και καταδικάζουμε την πλήρη αδράνεια», επεσήμανε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας, τέλος, πως αναμένονται μεγάλες αποκαλύψεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This