Άλλαξε σχολείο λόγω εκφοβισμού ο 15χρονος που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του

Αποκαλύπτει πώς υπάρχουν βίντεο με άλλες ακατάλληλες πράξεις προς τον γιο του!

Must Read

Να ηρεμήσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά του προσπαθεί ο 15χρονος από τον Βόλο ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα στις αρχές του μήνα.

Όπως είπε, ο πατέρας του, πλέον ο γιος του πηγαίνει σε άλλο σχολείο. Αιτία για να φύγει δεν ήταν μόνο το σοβαρό περιστατικό που συνέβη αλλά και το γεγονός πως δέχθηκε εκφοβισμό και απειλές!

«Το παιδί μου δέχθηκε ξανά εκφοβισμό, που τον κατήγγειλε. Αναγκάστηκε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον. Ήταν μία εβδομάδα σε ψυχολόγους, είχε ηρεμήσει κάπως, είχε ξεκινήσει δραστηριότητες εξωτερικές του σπιτιού, αθλητισμό, φροντιστήρια, αγγλικά διάφορα. Το παιδί έχει αλλάξει ήδη σχολείο, γιατί του είπαν να μην ξαναπάει και από φόβο που δέχθηκε. Βρήκε κάποιους μαθητές που του είπαν “μη τυχόν και έρθεις αύριο στο σχολείο. Σε περιμένουμε”».», λέει ο πατέρας του.




Ο ίδιος λέει πως στο σχολείο που πήγαινε έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εναντίον του γιου του ακόμα και από γονείς!

«Μάθαμε ότι όλοι οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών που κατηγορηθήκανε, έχουν συνωμοτήσει εναντίον του παιδιού μου. Έχουν βάλει τους πιτσιρικάδες, να λέει ο ένας στον άλλον ότι ο γιος μου είναι ψεύτης και ότι δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ακόμα και αυτοί που τον πλησίαζαν και του μιλούσαν, τους έχουν πει μην τυχόν και του μιλήσετε θα βρείτε τον μπελά σας και δεν του μιλάμε καν».

Ο πατέρας του 15χρονου κάνει λόγο για ομαδικό bullying ενώ αποκαλύπτει πως υπάρχουν και βίντεο που δεν έχουν δει το φως με διάφορες άλλες ακατάλληλες πράξεις.

«Υπάρχει ένα ομαδικό bullying που εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση, γιατί μετά τις καταθέσεις των μαθητών που έγιναν στο γυμνάσιο και στη δευτεροβάθμια. Έχουν βγει πορίσματα ότι έμπαιναν και άλλοι μέσα στο δωμάτιο και βρέθηκε και ένα βίντεο, έπεσε στα χέρια μου. Όχι με τη συγκεκριμένη πράξη που έλεγε ο πιτσιρικάς ότι έγινε (ασέλγεια). Αλλά με κάποιες άλλες πράξεις, που δείχνουν κάποιους από τους ανήλικους να πειραματίζονται με τον πιτσιρικά (γιο μου) ενώ εκείνος είναι σε λήθαργο.

Εγώ πήγα πάλι χθες στη δευτεροβάθμια, πήρα εντολή από εκεί για τον εισαγγελέα. Ξεκινάνε νέες κατηγορίες για προσωπικά δεδομένα, μην τυχόν έχουν τραβηχτεί άλλα βίντεο που έχουν αναρτηθεί, αν έχουν αναρτηθεί».

Τέλος, ο πατέρας αναφέρει στο debater.gr πως ο γιος του φοβάται πως δεν θα γίνει τίποτα για την περίπτωσή του και φοβάται πως θα υπάρξει συγκάλυψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This