Στον εισαγγελέα σήμερα οι γονείς του νεκρού βρέφους από την Κω – Το παρελθόν του πατέρα και οι καβγάδες!

Σύντομα πρόκειται να εξεταστεί και το πρώτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας δύο ετών

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, οι γονείς του βρέφους, που βρήκε τραγικό θάνατο, το βράδυ του Σαββάτου, στην Κω, αποκαλύπτοντας ένα οικογενειακό δράμα.

Οι δυο γονείς, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου, θα κληθούν να απαντήσουν τόσο για τις εκδορές που έφερε στο κορμάκι του το μικρό παιδί, όσο και για άλλα ζητήματα που άπτονται όχι μόνο του παρελθόντος του πατέρα, αλλά και της μεταξύ τους σχέσης. Το ζευγάρι που έμεναν προσωρινά στην Κω για να εραστεί, ισχυρίζεται πως οι μελανιές και οι γρατζουνιές που βρέθηκαν στο σώμα του μωρού, είχαν γίνει από το δίχρονο αδελφό του. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι το βρέφος πνίγηκε από το φαγητό την ώρα που έτρωγε πατάτες τηγανιτές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της ΕΛΑΣ είναι να εξεταστεί και το πρώτο παιδί της οικογένειας, καθώς και το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο ζούσε.

 

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες από το νησί κάνουν λόγο για συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν δει τη γυναίκα, με σημάδια κακοποίησης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ο άντρας της την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια κάποιους μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ένας γείτονας του ζευγαριού είπε: «Είχανε φασαρίες, την κοπέλα την είχα δει πολλές φορές χτυπημένη. Τώρα, αν τη χτυπούσε ή δε τη χτυπούσε, δε γνωρίζω. Δεν τους έβλεπα μαζί συνέχεια. Πιο πολύ την κοπέλα έβλεπα».

Προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι ο πατέρας του βρέφους έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του. Η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι στο κινητό τηλέφωνό του εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας, με τα ευρήματα να έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ του Σαββάτου, όταν η μητέρα διαπίστωσε πως το μόλις 13 μηνών παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως,  κάλεσε το ΕΚΑΒ κι έτσι το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγα λεπτά μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Όταν πήγε η γιατρός από τα επείγοντα περιστατικά, φώναζε να φέρει κάποιος απινιδωτή. Η μαμά είναι επτά μηνών έγκυος, αυτό που έλεγε είναι ότι είχε ταΐσει το μωρό πατατούλες και το είχε βάλει να ξαπλώσει και δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβη», είπε αυτόπτης μάρτυρας ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος συμπλήρωσε:

«Κλήθηκε το ΕΚΑΒ γύρω στις 8:00 το απόγευμα. Πήγε και παρέλαβε το παιδί το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες διασωστών, ήταν ήδη νεκρό. Το έβαλαν στο ασθενοφόρο και άρχισαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ μέχρι να πάνε στο νοσοκομείο που απέχει περίπου 10 λεπτά, δηλαδή δεν είναι μεγάλη διαδρομή. Έφτασε το παιδάκι στο νοσοκομείο ακριβώς στις 8:32, του έκαναν αμέσως οι γιατροί ΚΑΡΠΑ. Ήταν τρεις, τέσσερις γιατροί και προσπαθούσαν μήπως το επαναφέρουν αλλά κάπου περίπου στις 9:00 η ώρα είδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρουν κάτι και σταμάτησαν. Το ανακοίνωσαν και στους συγγενείς ότι το παιδί κατέληξε και πήγαν να το ετοιμάσουν για να το πάνε στον νεκροτομείο. Ένα παιδί χάθηκε, είμαστε γονείς, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε».

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Διαπίστωσε όμως πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής και πως οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Δείτε επίσης: Από άπεπτη πατάτα ο θάνατος τους βρέφους στην Κω – Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του πατέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This