Τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στην υπόθεση της Νισύρου

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να παίρνει καταθέσεις

Must Read

Συνεχίζονται οι συνταρακτικές αποκαλύψεις!

Έντεκα είναι μέχρι στιγμής οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση ανηλίκων κατά του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο. Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς έξι παιδιών έχουν ήδη υποβάλει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση κι έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι πέντε ακόμα καταγγελίες. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει να παίρνει καταθέσεις και από τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του πατέρα ενός 10χρονου παιδιού με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος μάλιστα, μιλώντας, κινδύνευσε να απελαθεί, καθώς δεν είχε τα νόμιμα χαρτιά. Όλες οι καταγγελίες αφορούν σε περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σημειώθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Το κρίσιμο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα, είναι μια κούκλα, η οποία έμοιαζε με εκείνη που είχε περιγράψει ένα παιδί, από το οποίο ξεκίνησε η έρευνα. Η κούκλα αυτή εντοπίστηκε σε κάδο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του αρχαιοφύλακα.

Δείτε σχετικά:

«Έδινε προφυλακτικά και sex toys στα παιδιά» – Νέες καταγγελίες για τον αρχαιοφύλακα στην Νίσυρο

«Γδυνόταν και τους έδειχνε πώς να…» – Σοκάρουν όσα καταγγέλλει μητέρα παιδιού για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This