Υπόθεση ανηλίκων στον Ωρωπό: «Με μαχαίρωσε, τον έσπρωξα και προσπάθησε ξανά να με καρφώσει»

Σοκάρει η περιγραφή του ανήλικου θύματος, που δέχτηκε επίθεση το Σάββατο

Must Read

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία του 15χρονου που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από συνομήλικό του, σε γήπεδο στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Ο ανήλικος δίνει μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό, λέγοντας ότι ο καυγάς δεν ξεκίνησε για ένα μπουφάν.

«Με μαχαίρωσε, τον έσπρωξα και ξαναπροσπάθησε να με καρφώσει με το μαχαίρι», ανέφερε αρχικά ο 15χρονος, σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και συνέχισε: «Είχαμε κάτι σαν ημίχρονο, είχα κάνει αλλαγή στον αγώνα με έναν φίλο μου για να πάω να πιω λίγο νερό. Όταν επέστρεψα και ξαναμπήκα στον αγώνα, όπως ανεβαίνω προς το τέρμα της αντίπαλης ομάδας έρχεται αυτό το παιδί και μου ‘’κολλάει’’. Μου λέει ‘’γιατί πουλάς μαγκιές στα άλλα παιδιά;».

Εντούτοις, ο 15χρονος υποστηρίζει πως δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. «Μέσα στον αγώνα όλοι είμαστε λίγο πιο ζωηροί και άγριοι γιατί θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας», διευκρίνισε και συμπλήρωσε: «Του απάντησα ”φίλε, κάνε λίγο στην άκρη, δεν έχω ώρα να ασχολούμαι μαζί σου”. Και μου λέει ”θέλεις να βγάλω μαχαίρι;”. Το βγάζει και τον σπρώχνω για να δημιουργήσω απόσταση, γιατί εκείνη την στιγμή απειλούνταν η ζωή μου. Και μου ρίχνει μία στο αριστερό μου μπράτσο».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον 15χρονο, ο ανήλικος δράστης προσπάθησε και πάλι να τον καρφώσει με το μαχαίρι. «Τον σπρώχνω μακριά και έρχεται να με μαχαιρώσει δεύτερη φορά. Όταν ήρθε, πρόλαβα και τον έπιασα από το μπουφάν και τον πέταξα λίγο πιο μακριά, σκίζοντάς του το μπουφάν», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Μετά ήρθε ένας φίλος μου και μου είπε ότι έχω μαχαιριά στο αριστερό μπράτσο, εγώ όμως δεν το είχα καταλάβει από την ένταση, τα νεύρα και με την αδρεναλίνη στα ύψη. Ήταν ένα παιδί που έχει θείο αστυνομικό και του είπα να τον πάρει τηλέφωνο για να έρθει η αστυνομία ή το ασθενοφόρο να το λύσουμε. Αλλά εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει ο αστυνομικός που δούλευε πιο κάτω και του είπαμε να σταματήσει εκεί που ήμασταν. Κάλεσε το ασθενοφόρο, την αστυνομία και με τη συνοδεία της μητέρας μου πήγα στο νοσοκομείο».

Τέλος, ο ανήλικος ξεκαθάρισε πως τον δράστη ναι μεν τον γνωρίζει φατσικά, αλλά δεν κάνουν παρέα. «Είναι ένα χρόνο μικρότερος και τον γνωρίζω κυρίως από το ποδόσφαιρο, γιατί καμιά φορά έρχεται και παίζει. Γενικά πάει και ‘’κολλάει’’ σε πολλά παιδιά, δεν ήμουν εγώ το θέμα», κατεληξε.

«Δεν τσακώθηκαν για ένα μπουφάν»

Η πολύτεκνη οικογένεια του 15χρονου σοκαρίστηκε στην είδηση του τραυματισμού του, με την μητέρα του να ξεκαθαρίζει πως το παιδί δεν είχε δώσει ποτέ ραντεβού με τον δράστη για καυγά. «Δόξα τω Θεώ είναι καλά το παιδί. Τώρα πήραμε εξιτήριο από το ‘’Παίδων’’ και πάμε στον ιατροδικαστή. Το παιδί δεν τσακώθηκε για ένα μπουφάν, ούτε είχε γίνει ραντεβού για να γίνει καυγάς. Κάθε Σάββατο ο γιος μου πάει με όλα τα παιδιά του σχολείου –που είναι φίλοι από το νηπιαγωγείο- και παίζουν ποδόσφαιρο», έκανε σαφές η μητέρα του 15χρονου.

Δείτε επίσης: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων έξω από ΕΠΑΛ στον Ωρωπό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This